Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

Şimdi FB'nin çıkmadığı u-19'la çıktığı maç iptal oldu onun yerine bunu mu oynadılar?

Son hafta Konya-GS maçında iki tarafa da beraberlik yetiyorsa/yarıyorsa o maç berabere bitecektir. Zengin olmak isteyen beraberlik bahsi alsın. (YTD)

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Bizim takım rezalet oynadı. Hakem desen Allah ıslah etsin bu hakemleri ne zaman kovacaklar merak konusu. Böyle maç yönetimi olmaz. Çok kötü kararlar verdi.

Fenerbahçe'de birkaç oyuncunun kışkırtması dışında, sükunetini korudu. Bizimkiler psikolojik olarak oyundan düştüler çokça kere.

Bol şans rakip. Kim kazanırsa kazansın, hakedenin alması taraftarıyım. Bu maçı Fenerbahçe haketti. Tebrikler tekrardan.

galatasaraylı olarak bir çok kişiye tuhaf gelicek ama çok sevindim çünkü fenerbahçe tek galtasarayı yenmek olan bir felefesi var ve bu onlara şampiyonluklardan daha çok önem arz ediyor galatasarayın kuruluş felsefesi olan türk olmayan takımları yenmek olan felsefesi ile yola devam ediyor ben galatasaray yönetimininde çok üzüldünü sanmıyorum çünkü yönetimde farkında bunun tek sorun işte galibiyet serisi bozulması ama çokta önemli değil açıkçası

Ve sene sonu şampiyonluğu muzu hicbir galibiyet değiştirmiyor. 6-0 yenseniz de yine şampiyon yine fenerbahçe olamadı. GS den puan farkı ile ligi bitirdi. Saygılar.

onu bunu bırakın realın mac 4-4 arda 2 tane golunu atmıs

Fenerbahçe'nin kazanacağını tahmin etmezdim. Tebrikler. Maçı izlemedim, sadece kırmızı kart olduğunu biliyorum. Böyle bir maçta kırmızı kart yemesini gerektirecek ne olmuş olabilir Djiku'nun?
ilk sarısından kırmızı yemesi lazımdı vermedi ,topsuz alanda oyuncuya yumruk attı. 2. sarıda bende bişi göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,123
Üyeler
174,313
Son üye
Netehh
Geri