Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Tebrikler Fenerbahçe
Barış alper ayağa bastı sarı yok.Hiç alakası yok şimdi boş boş konuşmayın GS oyunda yoktu hakemlik bişey yok
Fenerbahçe'nin kazanacağını tahmin etmezdim. Tebrikler. Maçı izlemedim, sadece kırmızı kart olduğunu biliyorum. Böyle bir maçta kırmızı kart yemesini gerektirecek ne olmuş olabilir Djiku'nun?
cevabı arkadas vermısBarış alper ayağa bastı sarı yok.
kerem demirbay ayağa bastı sarı yok.
fred hiç bişey yookken ortasahadan vurdu gol oldu faul çaldı.
DJİKUYU SKANDAL ŞEKİLDE OYUNDAN ATTI HAKEME RAĞMEN KOYDUK.
Galatasaray maçı yendiğinde Galatasaraylılar; Azizim hakemi tebrik ederim çok hakkaniyetli idi.Son hafta Konyaspor' un Galatasaray' a karşı tam güçle oynayacağını ve kazanacağını düşünüyorum. Çünkü küme düşme hattında ve kaybederse düşmesi olası. Fenerbahçe' de İstanbulspor' u yenip averajla şampiyon olur gibi.
Kardeşim sen maçı nerenle izledin bilmiyorum abartma bu kadar tebrik ettik geçtik bu kadar abartmak sizin huyunuz adam düdük çaldı duymadım diyor futbolcu sen gelmiş gol diyorsun ayağa basma vs de yok iyi izleyin tarafsız olun birazBarış alper ayağa bastı sarı yok.
kerem demirbay ayağa bastı sarı yok.
fred hiç bişey yookken ortasahadan vurdu gol oldu faul çaldı.
DJİKUYU SKANDAL ŞEKİLDE OYUNDAN ATTI HAKEME RAĞMEN KOYDUK.
Adamlar heycan yaptı morukKardeşim sen maçı nerenle izledin bilmiyorum abartma bu kadar tebrik ettik geçtik bu kadar abartmak sizin huyunuz adam düdük çaldı duymadım diyor futbolcu sen gelmiş gol diyorsun ayağa basma vs de yok iyi izleyin tarafsız olun biraz
Deplasmana gelip 10 kişi kalıp 3 puanı almak Çok büyüksün FenerbahçemSon hafta Konyaspor' un Galatasaray' a karşı tam güçle oynayacağını ve kazanacağını düşünüyorum. Çünkü küme düşme hattında ve kaybederse düşmesi olası. Fenerbahçe' de İstanbulspor' u yenip averajla şampiyon olur gibi.