- Reaksiyon skoru
- 511
Merhaba arkadaşlar başlıkta ki mouse almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz 30 gün iade hakkı ve 2 yıl amazon garantisi mevcutmuş kullanan arkadaşlar önerir misiniz çoğunluk fps oyunu oynuyorum
Onu sonrada alırım hocam şimdilik bu şekilde sipariş veriyorum o zamanGüzeldir . Alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4k desteği de mevcut ama 4k dongle ayrı alınması gerekiyor
Evet hep denk geliyorum amazon garanti'de veriyormuş 2 sene sipariş verdim hayırlısı artıkForumda baya önerilen bir mouse kendim şahsen kullanmadım ama kullanıcı yorumları iyi
Hocam mouse size ulaştı mı kullandıysanız nasıl mouse @BayramdurmusOnu sonrada alırım hocam şimdilik bu şekilde sipariş veriyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hep denk geliyorum amazon garanti'de veriyormuş 2 sene sipariş verdim hayırlısı artık![]()
Hocam ulaştı fakat iade ettim malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi bide mavi istedim siyah yolladılarHocam mouse size ulaştı mı kullandıysanız nasıl mouse @Bayramdurmus
Çift tıklama sorunu varmıydı @BayramdurmusHocam ulaştı fakat iade ettim malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmedi bide mavi istedim siyah yolladılar
Hocam 1 gün kullandım iade ettim detaylı bakamadımÇift tıklama sorunu varmıydı @Bayramdurmus
ben 2 aydır kullanıyorum hıcbır sournu yok kutu ıcerıgı dolu dolu kablosuzda gecıkmesı falan yok butce varsa alınırÇift tıklama sorunu varmıydı @Bayramdurmus
Eyw hocam teşekkürlerben 2 aydır kullanıyorum hıcbır sournu yok kutu ıcerıgı dolu dolu kablosuzda gecıkmesı falan yok butce varsa alınır
Zaten almayı planlıyorum ondan sordumEyw hocam teşekkürler