Ahmet Kocar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 432
Pc hocası sistemde değiştirilebiliyordu bunda koşullar nedir bilemiyoruz.Magaza da ramleri ve anakartı baska marka model ile degistirebiliyor muyuz
Pc hocası sistemde değiştirilebiliyordu bunda koşullar nedir bilemiyoruz.Magaza da ramleri ve anakartı baska marka model ile degistirebiliyor muyuz
Magaza da ramleri ve anakartı baska marka model ile degistirebiliyor muyuz
webde ne değiştirilebiliyosa mağazada da o değişirPc hocası sistemde değiştirilebiliyordu bunda koşullar nedir bilemiyoruz.
Stokla kıyaslarsan kötü 50 stok çıktı.Gayet iyi fiyatmış goat v4ten sonra gelen en iyi sistem 4060ti 22k ya denk gelen sistemde fena değildi ek olarak diğer goat sistemlere göre de çok daha iyi çıkmış
Stok azmış ben 100 200 vardır diye düşünmüştüm ama yine de goat v4 hariç tekrardan çıkan goatlara göre (ilk çıktıkları dönem rakipsizlerdi elbette) çok daha iyi sistem olmuş. Firmaların nakite ihtiyacı var sürecini görüyoruz yakında çok daha fazla sistem gelecek en iyisi hangisi olur kestirmek zor olacakStokla kıyaslarsan kötü 50 stok çıktı.
Adam gibi tüm firmalar anlaşsa 4060ti 8 GB Ler alınmıyor artık 4060ti 16 GB hazır sistemleri sürseler bu fiyata her yerde buluruzStok azmış ben 100 200 vardır diye düşünmüştüm ama yine de goat v4 hariç tekrardan çıkan goatlara göre (ilk çıktıkları dönem rakipsizlerdi elbette) çok daha iyi sistem olmuş. Firmaların nakite ihtiyacı var sürecini görüyoruz yakında çok daha fazla sistem gelecek en iyisi hangisi olur kestirmek zor olacak
Birkaç aya o alınmayan kartlarla baya sistem gelecek gibi duruyorAdam gibi tüm firmalar anlaşsa 4060ti 8 GB Ler alınmıyor artık 4060ti 16 GB hazır sistemleri sürseler bu fiyata her yerde buluruz
Hocam bu bilgi nereden geldi? Başka bir konuda da 5 gün 5 gece sistem diye bir ekran görüntüsü görmüştüm toplam 5 sistem mi geliyor 10 mu, sitesinde öyle bir thumbnail çıkmadı bende.! Akşama siyah kasalı hali gelecekmiş kaçıranlar takip etsin
Pc hocası paylaşmış , sabah beyaz akşam siyah hali şeklinde 5 gün boyunca 5 tane sistem gelecek bugün de 1. gün olay buHocam bu bilgi nereden geldi? Başka bir konuda da 5 gün 5 gece sistem diye bir ekran görüntüsü görmüştüm toplam 5 sistem mi geliyor 10 mu, sitesinde öyle bir thumbnail çıkmadı bende.