❌İndirim Bitti! Zyxel Dx3301-T0 Wifi 6 Ax1800 5 Ghz Vdsl2 5 Port Gigabit Mpro Mesh Modem 1.359₺

sabah aldım 1 iş yerine bir eve keenetic hero alıcaktım bunu aldım zyxel var evde 2 tane çok çile çektirdi inş buda çektirmez :D
biri wifi 0 çekmiyor diğer modelinin ara yüzü kilitli reset atsam daği girmiyor.
Keenetic hero alın bence zyxel yazılım tarafında rezalet s
şahsen kullanıyorum çok sınırlı ve boş bir yazılımı var

İyi oldu aldığınız zaten birazdan stok da biter bu fiyata fazla durmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1071 TL ye aldım ben bayağı uyguna geldi
Sen Nasıl O Fiyata Aldın Onu Soruyom La ?

Türkçe Arayüzü Varmı Hocam 😅

İyi oldu aldığınız zaten birazdan stok da biter bu fiyata fazla durmaz

1071 TL ye aldım ben bayağı uyguna geldi
Hocam anladık 1071 tl ye aldın. Tekrar tekrar yazmana gerek yok. Anadolunun kapılarını Türklere açtın sanki

Sen Nasıl O Fiyata Aldın Onu Soruyom La ?

Hocam anladık 1071 TL ye aldın. Tekrar tekrar yazmana gerek yok. Anadolunun kapılarını Türklere açtın sanki
Gizli kardeşim şşş

Hocam anladık 1071 TL ye aldın. Tekrar tekrar yazmana gerek yok. Anadolunun kapılarını Türklere açtın sanki
Sende biraz faşizanlık var gibi

Aynı Modeli Mi Kullanıyorsunuz Hocam ?

Kullanıyorsanız Her Hangi Bir Sorun Yaşadınız Mı ?
3625 modelini kullanıyorum, EMG5523 modelinide kullandım. WiFi Stabil değil ağ kayboluyor, bağlanmıyor veya yavaşlamış oluyor. Yazılımı pek stabil değil aralarında deneme yanılmayla sizin için doğru olanı buluyorsunuz. Haricinde boş bir yazılıma sahip bence çalışsın yeter tarzında Qos ayarı bile yapılamıyor. Takıcaksınız modemi ve unutucaksınız o tarz bi modem tabi yazılım şişmezse, wifi sorun çıkarmazsa .D

Son düzenleme:
Kenetic Alicam gibi yine gelsin dursun iş yerinde satarlar şuan keenetic kullanıyoruz iş yerinde.

3625 modelini kullanıyorum, EMG5523 modelinide kullandım. WiFi Stabil değil ağ kayboluyor, bağlanmıyor veya yavaşlamış oluyor. Yazılımı pek stabil değil aralarında deneme yanılmayla sizin için doğru olanı buluyorsunuz. Haricinde boş bir yazılıma sahip bence çalışsın yeter tarzında Qos ayarı bile yapılamıyor. Takıcaksınız modemi ve unutucaksınız o tarz bi modem tabi yazılım şişmezse, wifi sorun çıkarmazsa .D
Sen Eski Modellerini Kullanmışsın Yeni Modeli Aldım Bakalım Deneyip Göreceğiz !

Bu fiyat civarında daha iyi modem varmı ? Dsl n16 kullanıyorum cok stabil değil. sıklıkla crc hatası oluyor modemi resetlemek zorunda kalıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri