TheDarkmiss
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Bütçe
- 2500
Merhabalar 2000 2500 TL arası bütçem var hani oyuncu kulaklığını tavsiye edersiniz benim aklımda Logitech G 435 var sizce nasıl memnun kalır mıyım
Hocam lag oluyor muydug435 bizim netçi kullanıyo ve 2tane masada daha var bi ara oturma fırsatım olmuştu güzeldi fakat iyisi bulunur sanırım bakmak lazım
valla fakirlik sağolsun her kulaklık iyi geliyo fakat mavi rengi vardı lag olmuyodu mavi renginede mavi demeye şahit lazım pembemi mavimi belli değil ama güzel alınır gibiKablosuz olursa çok iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam lag oluyor muydu
Hocam renk konusunda mecbur mavi alıcam çünkü diğer renkleri daha pahalı zaten evde kullanıcam renk önemli değilvalla fakirlik sağolsun her kulaklık iyi geliyo fakat mavi rengi vardı lag olmuyodu mavi renginede mavi demeye şahit lazım pembemi mavimi belli değil ama güzel alınır gibi
tam benlik renk
![]()
Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yani deneyimlediğim kadarıyla güzel basslar güzeldi cs2oynamıştım bide pubg güzeldiHocam renk konusunda mecbur mavi alıcam çünkü diğer renkleri daha pahalı zaten evde kullanıcam renk önemli değil
Discord da sorun yaşanır mıfakat mikrofonu pek iyi değildir g435in
valla hocam mikrofonu çok test edemedim yanlızlık iyidirDiscord da sorun yaşanır mı