Öneri Arctic liquid freezer II 360 A-RGB uyumlu kasa lazım

Ldrago

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
Bütçe
5500
Selamlar, Arctic liquid freezer II 360 A-RGB sıvı soğutucu aldım buna uygun ön fanları(argb) ve egzoz fanı dahil kasa önerileri istiyorum psu dahil olması zorunlu değil.
--sıvı soğutucuyu kasanın üst bölgesinde kullanıcam uyumluluk konusunda bunu göz önünde bulundurun.
-Fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi istediğim ürün 3000 tl civarına varsa onu tercih ederim gereksiz masraf arttırmanın anlamı yok.
-Renk olarak siyah tercihimdir ama beyazda alabilirim duruma göre.
-Kasa tipi olarak hiç farketmez akvaryum kasada olabilir görüntüsü estetik olsun kasa simsiyah kutu gibi durmasın masada.
-Marka önemli değil önceliğim F/P.
-Kullanılacak ekran kartı 3 fanlı 4080 super veya 4070ti super (muhtemel marka, galax)

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Son düzenleme:
Hocam bende eski kasamı satıyorum. Arctic sığıyor. Düşünürseniz aklınızda bulunsun. DLX21 kasa.

fr_4143_size880.jpg

Aslında aynı bütçelerde beyaz bir şey ben de arıyorum, kendime bakarken size de bakayım :)

Deepcool morpheus beyazıda siyahıda var ve 420mm de sığıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az bütçe aşıyor ama bende almayı düşünüyorum

Yurtdışından arctix 420 mm 3. Versiyonu getirtecem inş ondan düşünüyorum bu kasayı

Aslında aynı bütçelerde beyaz bir şey ben de arıyorum, kendime bakarken size de bakayım :)
Sizde bakabilirsiniz dediğim kasaya

Yurtdışından arctix 420 mm 3. Versiyonu getirtecem inş ondan düşünüyorum bu kasayı

Birazdan inceleyip buraya dönüş yapacağım, dün 6 adet deepcool fan siparişinden sonra çok güzel olur :)

Hocam bende eski kasamı satıyorum. Arctic sığıyor. Düşünürseniz aklınızda bulunsun. DLX21 kasa.

Alıntıyı görüntüle
Evet bu kasayı başka bir konuda görmüştüm aynı sıvı soğutucuyla kullanan uyumlu bir ürün fakat sıfır ürün arıyorum

Genel olarak bu morpheus modelini öneriyorlar ama güzel gelmiyor sırf dijital göstergesi olduğu için fiyatının bu kadar şişirildiğini düşünüyorum göz zevkime hitap etmedi

Son düzenleme:
Evet bu kasayı başka bir konuda görmüştüm aynı sıvı soğutucuyla kullanan uyumlu bir ürün fakat sıfır ürün arıyorum

Genel olarak bu morpheus modelini öneriyorlar ama güzel gelmiyor sırf dijital göstergesi olduğu için fiyatının bu kadar şişirildiğini düşünüyorum göz zevkime hitap etmedi
Birazdan inceleyip buraya dönüş yapacağım, dün 6 adet deepcool fan siparişinden sonra çok güzel olur :)

Bende bu kasaya geçtim. Baya geniş, kullanışlı. Bin türlü şekile giriyor. :D

fr_5132.jpg

Benim de dikkatimi aşağıdaki kasa çekti.

H9 Flow tavsiye ederim. Geçen hafta beyazını aldım çok güzel duruyor.

bende 360lık cektim bi kasa atında bende alayım

Orada da ekran kartının radyatörü var iki tarafını fanla döşemesi gerekir ama bu sefer yan taraf boş kalacak
Biliyorum hocam radyatörü yana takarsanız daha iyi değil mi öyle kasanın içine radyatörden hava girmiyor önde olursa daha iyi hava sirkülasyonu olur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,685
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri