Öneri 14 bin tl ye laptop onerisi

4HM3T

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba ben 14 bin tl ye kadar laptop onerisi istiyorum daha fazlada olabilir ama maksimum 15 bin olsun bide monster casper gibi markalar hakkinda ne dusunuyorsunuz hic pahali laptop almadim bu arada laptop 3d proje tasarim ve normal yapi projeleri icin kullanilcak (tasarımıda bir tık iyi olsa güzel olur anlasmaya gidince falan adamların önüne koyunca ihtişamlı gözüksün)

Lütfen bişey bilmeyip 1650 li laptop önercekler hiç yazmasın

Merhaba ben 14 bin TL ye kadar laptop onerisi istiyorum daha fazlada olabilir ama maksimum 15 bin olsun bide monster casper gibi markalar hakkinda ne dusunuyorsunuz hic pahali laptop almadim bu arada laptop 3d proje tasarim ve normal yapi projeleri icin kullanilcak (tasarımıda bir tık iyi olsa güzel olur anlasmaya gidince falan adamların önüne koyunca ihtişamlı gözüksün)

Neden toplama değil ? 2080 Super + 3900X sistem toplanabilir. Çok seyahat ediyorsanız laptop alınabilir ama

Ofiste 3950x ve 2080 ti li 2 tane sistem var zaten bu yeni bir elemana alincak ve proje anlasmalari icin kullanilcak yani git gel yapilcak bir sey lazim bana

Merhaba ben 14 bin TL ye kadar laptop onerisi istiyorum daha fazlada olabilir ama maksimum 15 bin olsun bide monster casper gibi markalar hakkinda ne dusunuyorsunuz hic pahali laptop almadim bu arada laptop 3d proje tasarim ve normal yapi projeleri icin kullanilcak (tasarımıda bir tık iyi olsa güzel olur anlasmaya gidince falan adamların önüne koyunca ihtişamlı gözüksün)

Msı ve asusun laptopları hem malzeme kalitesi hemde tasarım anlamında çok iyiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msı ve asusun laptopları hem malzeme kalitesi hemde tasarım anlamında çok iyiler
Performansları 19 numara

Evet ama bana marka degil laptop önerisi lazim bu laptop iyi diyebileceginiz bir laptop varmidir

Evet ama bana marka degil laptop önerisi lazim bu laptop iyi diyebileceginiz bir laptop varmidir

Acer markasi bi ara cok kalitesiz deniyordu problem cikarirmi sizce ?

Çok özür dilerim 17.3 olucaktı ekranı :)

Bu nasıldır

?

Son düzenleme:
Geri