Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,116
soru başlıkta bütçe max 3k
sata ssd yerine anakartında pcıe x1 yuvası varsa 100 liraya m2 dönüştürücü alıp kalan 2900 lirayada m2 ssd almak daha mantıklısoru başlıkta bütçe max 3k
hocam var ama ekran kartı bayağı kapatıyor bir foto atsam bakabilir misiniz? ben anlamam pek belki 1cm fln yetiyordursata ssd yerine anakartında pcıe x1 yuvası varsa 100 liraya m2 dönüştürücü alıp kalan 2900 lirayada m2 ssd almak daha mantıklı
atın hocam dün bende aynı şekilde yaptım bayada iyi olduhocam var ama ekran kartı bayağı kapatıyor bir foto atsam bakabilir misiniz? ben anlamam pek belki 1cm fln yetiyordubi
atın hocam dün bende aynı şekilde yaptım bayada iyi oldu
hocam takıp gönül rahatlığıla kullanabilirsin herhangi bir sorun olmaz
hocam eğer müsaitseniz veya müsait olduğunuz bir zamanda bi görsel atma şansınız var mı? bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok kendi sisteminizden veya internet üzerinden olabilr hiç fark etmezhocam takıp gönül rahatlığıla kullanabilirsin herhangi bir sorun olmaz
hocam eğer müsaitseniz veya müsait olduğunuz bir zamanda bi görsel atma şansınız var mı? bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok kendi sisteminizden veya internet üzerinden olabilr hiç fark etmez
hocam görsel atabilmem mümkün değilde anakartım gigabyte a520m k v2 pcıe x1 yuvası üstte benimkininhocam eğer müsaitseniz veya müsait olduğunuz bir zamanda bi görsel atma şansınız var mı? bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok kendi sisteminizden veya internet üzerinden olabilr hiç fark etmez
Teşekkür ederim hocam
Tamamdır hocam sağolun yinedehocam görsel atabilmem mümkün değilde anakartım gigabyte a520m k v2 pcıe x1 yuvası üstte benimkinin
hocam videodaki ürüne baktım da satışta değil önerebileceğiniz dönüştürürcü var mı? m2`yi ben halledebilirim ama dönüştürücü konusunda pek fikrim yok