🔥İndirim Spigen Mini El Fanı Sepette 489₺!

el fanları iş yapmıyor bu arada önermem usb ile çalışanlardan alın pc başı için alıcaksanız

el fanları iş yapmıyor bu arada önermem usb ile çalışanlardan alın pc başı için alıcaksanız
Yorumlarda baya başarılı demişler. Spigenin kötü bir ürün yaptığını görmedim şimdiye kadar.

sepette 550 gözüküyor nays 600 liradan aşşağısına ödeme yapmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlarda baya başarılı demişler. Spigenin kötü bir ürün yaptığını görmedim şimdiye kadar.
ürün iyidir veya kötüdür küçücük bir fan aşırı bir şey beklenmemeli

İkiside pembe gözüküyor. Beyaz olanda açıklama kısmında beyaz ama özellik kısmında pembe yazıyor. Ayrıca gerçekten işe yarıyor mu? Alınır mı?

USB olanlar daha iyi deilmi

sepette 550 gözüküyor nays 600 liradan aşşağısına ödeme yapmıyor

ürün iyidir veya kötüdür küçücük bir fan aşırı bir şey beklenmemeli
Evet unutmuşum düzelttim.

İkiside pembe gözüküyor. Beyaz olanda açıklama kısmında beyaz ama özellik kısmında pembe yazıyor. Ayrıca gerçekten işe yarıyor mu? Alınır mı?
Onu da düzelttim.

Valla yorumlarda iyi demisler ama bu biraz böyle evde veya dışarda gezdirmelik.

USB olanlar daha iyi deilmi
USB olanlar sabit kalıyor. Bu elde gezdirmelik. Mesela metroda veya metrobüste bunaldım çalıştir.

Evet unutmuşum düzelttim.

Onu da düzelttim.

Valla yorumlarda iyi demisler ama bu biraz böyle evde veya dışarda gezdirmelik.
Merak ettim ben alıcam. Gelsin bakalım nasılmış

Geçen sene uyduruğunu 80 e filan almıştım. Evde yatak başında daha çokta şahsen wcde kullanıyorum. Sıcaklarda azda olsa iş yapıyor. Spigen daha kalitelidir bencede bendekinden.

1717664910216.png

Şunu almıştım dün geldi. İnanılmaz memnun bıraktı boyutuna göre performansı özellikle kalitesi. Abuk subuk vergi olmasa 110 liraya falan satıyor adamlar bunu. 215 bile gayet okey trendyolda noname ürünlere 350-400 lira yazmışlar şiddetle öneririm.

Geri