🔥İndirim Samsung A35 8/256 13500 TL🔥🔥🔥

Ben yenilenmiş A52 aldım 7300-7500 arasında bir fiyata. Birkaç aydır kullanıyorum, memnunum. Ekstra böyle bir yol da var diye paylaşayım dedim

Edit: Senatech'ten almıştım ben. Şimdi başka satıcıdan 6k civarı bir paraya satıyor:

https://app.hb.biz/lbn0pSgzUwgF

Ben yenilenmiş A52 aldım 7300-7500 arasında bir fiyata. Birkaç aydır kullanıyorum, memnunum. Ekstra böyle bir yol da var diye paylaşayım dedim
Yenilenmiş Samsung S10 Lite alsaydınız daha iyi olabilirdi. İşlemcisi çok güçlü ve kamerası güzel. Ama A52' de fena değil.

Trendyol'da daha ucuza satılıyor. 2-3k verip A50 serisinden alınabilir. Hatta S20FE-21FE bile alınabilir. Saçma paylaşım.

Edit: Senatech'ten almıştım ben. Şimdi başka satıcıdan 6k civarı bir paraya satıyor:

https://app.hb.biz/lbn0pSgzUwgF
Bu arada mavi rengi trendyolda 70 tl daha ucuza alınabiliyor.

Trendyol'da daha ucuza satılıyor. 2-3k verip A50 serisinden alınabilir. Hatta S20FE-21FE bile alınabilir. Saçma paylaşım.
aynen kardeşim s20 alınırmış 4.5 yaşında telefonu ne yapacaksın ne güncelleme alır ne şey günümüzde insanlar 5-6 sene güncel kalacak kasmayacak telefona para veriyor s20 çok güzel telefon modası geçti bitti gitti önerip durmayın artık o kadar para verirse güncel bir telefon alır

aynen kardeşim s20 alınırmış 4.5 yaşında telefonu ne yapacaksın ne güncelleme alır ne şey günümüzde insanlar 5-6 sene güncel kalacak kasmayacak telefona para veriyor s20 çok güzel telefon modası geçti bitti gitti önerip durmayın artık o kadar para verirse güncel bir telefon alır
S20FE'yi hâlâ kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. Hala güvenlik güncellemeleri almaya devam bile ediyor. A serisi almak yerine S serisi almak her türlü daha mantıklı xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olm aklın yok mu 2 3 k verip daha iyisini zaten alırsın ? beynini kullan
Bir zeki sensin :D

s21den daha fp telefon yok bence. belki bazı xiaomiler vardır ama onların da yazılımı sıkıntılı

Geri