İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,436
İkisi aynı ürün kankaAlınmaz bence, g203 olsa belki
kronık g102 aynı urun degıl optık- kablo ve dış kauçuk farkı varİkisi aynı ürün kanka![]()
![]()
![]()
g102 daha çabuk arızalanıyordu. g102'de çift tıklama gibi kronik sorun var, kablosu daha çabuk yıpranıyor ve malzemesi değişik.İkisi aynı ürün kanka![]()
![]()
(ikisi de alınmaz)
kronık g102 aynı urun degıl optık- kablo ve dış kauçuk farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g102de kablo abartı kolay kırılıyor
Aynı ürün bunlar kanka. İkisi de leş ürünler SS Prime varken tercih edilecek ürün değiller zaten.g102 daha çabuk arızalanıyordu. g102'de çift tıklama gibi kronik sorun var, kablosu daha çabuk yıpranıyor ve malzemesi değişik.
KARDEŞİM AYNI ÜRÜN DEĞİLLER ANLAMIYORMUSUN KASA ŞEKLİ harici farklı kasa malzemesı bıle değişikAynı ürün bunlar kanka. İkisi de leş ürünler SS Prime varken tercih edilecek ürün değiller zaten.
Herkesin kendi fantazisi sırf görünüşü ve marka takıntısı olanlar var. 500 liraya belki g203 alınabilir dedim. Onun dışında zaten 100-150 lira üste premium ürünler (kablolu) evet var.Aynı ürün bunlar kanka. İkisi de leş ürünler SS Prime varken tercih edilecek ürün değiller zaten.
Kullandın mı kanka bi söyle yav. Açtığın caps lock'u bilmem ne yapmıyım aynı ürün ikisi kronik sorunları G203 de de aynen var merak etme.KARDEŞİM AYNI ÜRÜN DEĞİLLER ANLAMIYORMUSUN KASA ŞEKLİ harici farklı kasa malzemesı bıle değişik
kullandım g102 5 ay dayanmadı g203de sıktı benı kuzenıme verdım asus m3 aura aldımKullandın mı kanka bi söyle yav. Açtığın caps lock'u bilmem ne yapmıyım aynı ürün ikisi kronik sorunları G203 de de aynen var merak etme.
İkisi aynı ürün kanka![]()
![]()
(ikisi de alınmaz)
Hocam benim elim küçük bu g203 kullanıyorum elime tam oturuyor ama aynı bunun ölçülerinde daha kaliteli bir mouse geçmek istiyorum öneriniz ne olur ?kronık g102 aynı urun degıl optık- kablo ve dış kauçuk farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g102de kablo abartı kolay kırılıyor
konu aç yardımcı olayımHocam benim elim küçük bu g203 kullanıyorum elime tam oturuyor ama aynı bunun ölçülerinde daha kaliteli bir mouse geçmek istiyorum öneriniz ne olur ?
tamamdırkonu aç yardımcı olayım