uydu3
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,572
Hocam turkcell alt yapısına pahalı diyorsan pahalı olmasının sebebi varGörüşme sağladım fakat çok pahalı.
Hocam turkcell alt yapısına pahalı diyorsan pahalı olmasının sebebi varGörüşme sağladım fakat çok pahalı.
Ona 120 vermek yerine turkcell den 100 download 50 upload 150 TL ona geçiş yaparım. Fakat yayın geliri olmadığı için düşünmüyorum.Hocam altyapı varsa Kablonet kullanın. Akıllı sınırsız paketi var. 100 mbps download. 5 mbps upload var. 19.00 ile 00.00 arası download hızı 25 mbps'e düşüyor. Kota yok. Hız düşme sadece belirttiğim saatlerde. Upload her zaman aynı. Aylık 120 TL. Eğer müşterisi olsaydınız bu paketi 84 TL'ye alabiliyordunuz. Ben çok memnunum. Yayınlarda 720p 60fps 4000 bitrate verebiliyorum.
O daha iyiymiş hocam. İnşallah emeklerinizin karşılığını almak lazım. Size tavsiyem yayında sohbet döndürün. Muhabbet sarsın. Yoksa izlenmezsiniz. Çünkü artık belirli yayıncılar oturmuş koltuğa.Ona 120 vermek yerine turkcell den 100 download 50 upload 150 TL ona geçiş yaparım. Fakat yayın geliri olmadığı için düşünmüyorum.
o konuda haklısınız. Mesajlarınız için teşekkür ederim.O daha iyiymiş hocam. İnşallah emeklerinizin karşılığını almak lazım. Size tavsiyem yayında sohbet döndürün. Muhabbet sarsın. Yoksa izlenmezsiniz. Çünkü artık belirli yayıncılar oturmuş koltuğa.
yorumunuz için teşekkür ederim görüşeceğim iki firma ile de.Nasıl anladın hocam bilmiyorum ama turkcell al demiyorum turkcell altyapılı internet al diyorum mesela millenicomda turkcell altyapılıda var türk telekom alt yapılıda netspeedde aynı şekilde