NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,317
6800 msi kartlı sistem gelmişti hatırlayanınız var mı bilmiyorum yakın zamanda.Vatanın bence nvidia ve zotacla özel anlaşması var hiç amd gelmedi
6800 msi kartlı sistem gelmişti hatırlayanınız var mı bilmiyorum yakın zamanda.Vatanın bence nvidia ve zotacla özel anlaşması var hiç amd gelmedi
Knk 30K var şuan bende ama RYZEN 5 7600 + 7700XT - 7800XT sistem olsa yapıştıracağım ama yok işteVatanın bence nvidia ve zotacla özel anlaşması var hiç amd gelmedi
O sistem o kadar da fiyat performans değildi bence stok eritmeydi6800 msi kartlı sistem gelmişti hatırlayanınız var mı bilmiyorum yakın zamanda.
var o fiyata atayım 2 dk geri ödemeyle geliyor olması lazım bugün incehesaptan hamle gelebilir amaKnk 30K var şuan bende ama RYZEN 5 7600 + 7700XT - 7800XT sistem olsa yapıştıracağım ama yok işte
şu sistem mağaza sistemi olmasa ekran kartını asus yapınca 11.353tl oluyorINTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
D
bugün incehesap gg de istediğin sistem yüksek ihtimal gelebilir çünkü incehesapta amd kartları bol varKnk 30K var şuan bende ama RYZEN 5 7600 + 7700XT - 7800XT sistem olsa yapıştıracağım ama yok işte
sipariş etsem mağazadan alsam verirler mi kiWebde satış yok![]()
sipariş etsem mağazadan alsam verirler mi ki![]()
Hacı bu tesadüfmü? Çok iyiO sistem o kadar da fiyat performans değildi bence stok eritmeydi
var o fiyata atayım 2 dk geri ödemeyle geliyor olması lazım bugün incehesaptan hamle gelebilir ama
16 dk önce çıkmış![]()
Hayırlı olsun aldıysan incehesabı da bekleyebilirsin ne gelir bilmiyorumHacı bu tesadüfmü? Çok iyi
O sistem iyi diğerlerine bakmadım ama tek sıkıntı özelleştirmede ram yok doğru düzgünOem paket fiyatları, Oem paket modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın.
Oem paket fiyatları, Oem paket modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın.www.vatanbilgisayar.com
Son 11 sistem yeni eklendi bazıları web bazıları mağaza. Acele sistem ihtiyacı olanlar değerlendirebilir (bence daha iyileri gelebilir ama kimse garanitisini veremez)
https://www.vatanbilgisayar.com/amd...er-12g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-rams.html güzel
Çoğu sistemde 800 TL'ye 1 TB ssd yükseltme var yapmanızı tavsiye ederim.
Ram konusunda o kadar haklısın ki bugüne kadar çıkan tüm DDR5 sistemlerin hepsi giriş segment rame sahipO sistem iyi diğerlerine bakmadım ama tek sıkıntı özelleştirmede ram yok doğru düzgün