🔥İndirim Vatan Bilgisayarda RTX 4070 Super Sistemler 35999Tl'den Başlıyor

Rakiplerden cevap bekliyorum haftaiçine. Diğer siteler de boş durmaz heralde. Bu hafta gaming gecesi de hayalkırıklığı oldu. Fiyatlar düşecek denildi tekrardan ufak ufak yukarı çıkıyor gibi.taksit yapan siteler gizliden vade farkı vurdu sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zotac kötü bir marka değil rahatlıkla alabilirsin nvidanın kankası
Nvidia deyince aklıma ilk evga geliyor ama onlar da veda etti ortama. Yazık ettiler

4070ti Super yaparak almayı planlıyorum, amd 7500f işlemciye ek soğutucu gerekir mi? Bir de ramlar şüpheye düşürdü 5600mhz CL46 olması sorun yaratır mı sizce?

Vatan Bilgisayarda 4070Super sistemler 35999Tl den başlıyor. Web siteden girip bakabilirsiniz. Geçen hafta 45k ya topladım :( hüzün...
Alıntıyı görüntüle
Hacı yeni mi görünüyoruz bu sistemleri 3 hafta olacak neredeyse çıkalı

nvida nin kankasi diye alınmaz ya sogutma performansı biraz sıkıntılı geldi bana araştırdığım kadarıyla
Performansı hakkındaki bilgileri nereden buldunuz? Hangi foruma baksam marka iyidir diyor. Zotaclara karşı bir kuruntu mu var merak ettim sadece :)

Performansı hakkındaki bilgileri nereden buldunuz? Hangi foruma baksam marka iyidir diyor. Zotaclara karşı bir kuruntu mu var merak ettim sadece
Bazı test videolarında işi degeleri sürekli 70 üstündeydi asusa falan kıyasla yüksek biraz ondan zotac sevmedim adı bile kotü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,923
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri