egemen12121212
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 125000
Toplama bir sistem toplayacağım max 125kya kadar bütçem var en iyi şekilde nasıl bir şey çıkarabiliriz
Oyun oynayacağım ve teknik çizim yapacağım.Selam. Ne amaçla kullanacaksınız ?
https://forum.donanimarsivi.com/kon...ilim-yardim-eder-misiniz.942291/#post-8589749Oyun oynayacağım ve teknik çizim yapacağım.
Fantezik derken neyi kastettiniz tam olarak. Yani fiyat bakımından yüksek vb gibisinden mi?https://forum.donanimarsivi.com/kon...ilim-yardim-eder-misiniz.942291/#post-8589749
Burdaki konuda 122k ya çok fantezik bir sistem yaptım herşeyi olabildiğince asus seçtim aynı seriden olmalarına özen gösterdim 64 gb ram koydum falan kafana yatarsa al ama dediğim gibi fantezik bu daha ucuzada kapatılabilir bu iş
Fiyat olarak yüksek çünkü herşeyi aynı seriden kullanmaya çalıştım Asus Proart serisinden yaptım sistemi mesela anakart 10k ya halledilebilecekken 18 k ya koydum benFantezik derken neyi kastettiniz tam olarak. Yani fiyat bakımından yüksek vb gibisinden mi?
Anladım teşekkürler. Son olarak pro art serisinin oyun performansı nasıl acaba sorun yaşar mıyım?Fiyat olarak yüksek çünkü herşeyi aynı seriden kullanmaya çalıştım Asus Proart serisinden yaptım sistemi mesela anakart 10k ya halledilebilecekken 18 k ya koydum ben
İşlemci aynı işlemci gpu aynı gpu rog strix 4080S te te aynı gpu var Proart ta da aynı gpu varAnladım teşekkürler. Son olarak pro art serisinin oyun performansı nasıl acaba sorun yaşar mıyım?
Teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Şuana kadar en detaylı yardım eden sizdinizİşlemci aynı işlemci gpu aynı gpu rog strix 4080S te te aynı gpu var Proart ta da aynı gpu var
Kral buradaki ramda bir sıkıntı çıktıda bu olabilir mi ? Eğer olmazsa xpg veya kingston ne önerirsin ram olarak?İşlemci aynı işlemci gpu aynı gpu rog strix 4080S te te aynı gpu var Proart ta da aynı gpu var
rgb olmayan olarak iyidirKral buradaki ramda bir sıkıntı çıktıda bu olabilir mi ? Eğer olmazsa xpg veya kingston ne önerirsin ram olarak?Alıntıyı görüntüle
Forumlarda geziniyordum ve cl değerinin düşük olmasının iyi olduğunu söylemişler ama galiba bu 64 gb gibi değerlerde düşük cl bulmak zor anladığımca çok bir farkı olur mu ve ayrıyetten sizce hangi ram daha iyi olur?rgb olmayan olarak iyidir