Çözüldü✓ i3 9100f 8gb ram XFX RX550 4GB pc

efehanh

80+
Reaksiyon skoru
7
i3 9100f 8gb ram XFX RX550 4GB 1TB HDD 250GB SSD yanında + xiomi monitör hediyeli sistem var ileride ekran kartını upgrade ederim işlemciyi 1 2 sene daha kullanırım diye düşünüyorum günlük valo - fortnite - CS - modlu MC vs oynuyorum fiyatı ekipmanlar dahil 12k sizce alınır mı ?

i3 9100f 8gb ram XFX RX550 4GB 1TB HDD 250GB SSD yanında + xiomi monitör hediyeli sistem var ileride ekran kartını upgrade ederim işlemciyi 1 2 sene daha kullanırım diye düşünüyorum günlük valo - fortnite - CS - modlu MC vs oynuyorum fiyatı ekipmanlar dahil 12k sizce alınır mı ?
ben aynı işlemciyi 4 yıldır kullanıyorum ama ekran kartın çok düşük cs de kasabilir bende rx570 var en düşük ayarlara rağmen kasıyor bence biraz daha para koy güzel bir sistem al monitöre kanma

bütçeyi biraz zorlarsan 17-18 civarına seni daha uzun götürüp oyunlarda sıkıntı yaşamayacağın bi sistem al bence kafa rahat olur

Monitör kaç hz 75 hz falandır büyük ihtimalle almanı kesinlikle önermem onun yerine sıfır 5600G apu al hem önü açık olur hemde dediğin sistemle aynı güçte

kesinlikle alınmaz dostum. o kasanın edeceği 5-6 falan en fazla. ekipman monitör vs de 3k civarı etse bile her türlü kazık fiyat.

Geri