🔥İndirim 💥2899TL💥 Samsung Odyssey G3 24" 1ms 165Hz VA FHD Monitör 💥2899TL💥

Hızlı bir monitörü uzun süre kullanırsan o zaman fark edersin.
Abi bu paralarda monitör bakan birinin önceden main monitör olarak daha iyisini kullanmış olması ekonomik olarak düşük. Bütçesine göre güzel bu paralara zaten diğerlerinden farkları olduğunu bilerek alır alan kişi. Ölü bitik çöp değil bence. Bende VA kullanıyorum kardeşimde de CRG5 var ghostingler abartılcak kadar değil. Ghosting arıyosanız Casper 200HZ bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış anlamayın ürünün savunucusu değilim ama bu parada üstüne koymadan daha iyisi alınamıyor. Onu söylemeye çalışıyorum.

Arkadaşlar firma güvenilir. Endişeniz olmasın. 7 e-ticaret firmasında mağazaları var. Fiziksel mağazaları pendikte hafta içi 5 gün görüyorum mağazayı girip gezdim de. Fiyat çok iyi. Karne indirimi sekmesinde bişeler daha var bakabilirsiniz.

Va panel alınmaz

Va panel alınmaz
intel almayın diyen adamın sözüne mi bakıcam :D 1.5 yıldır va kullanıyorum ghosting çok yok bilip bilmeden konuşmaya gerek yok her şey parasına göre. bu ürün fiyatına göre fena değil bence. bu fiyatta yok zaten emsali.

fiyatları çok uzak ekleme durumu olmayanlar ne yapsın peki çok gömüldü bu samsung monitör.

Arkadaşlar firma güvenilir. Endişeniz olmasın. 7 e-ticaret firmasında mağazaları var. Fiziksel mağazaları pendikte hafta içi 5 gün görüyorum mağazayı girip gezdim de. Fiyat çok iyi. Karne indirimi sekmesinde bişeler daha var bakabilirsiniz.

Ghosting geliyorum diyor resmen

intel almayın diyen adamın sözüne mi bakıcam :D 1.5 yıldır va kullanıyorum ghosting çok yok bilip bilmeden konuşmaya gerek yok her şey parasına göre. bu ürün fiyatına göre fena değil bence. bu fiyatta yok zaten emsali.

fiyatları çok uzak ekleme durumu olmayanlar ne yapsın peki çok gömüldü bu samsung monitör.
Evet bakacan ıps panel varken va asla alınmaz hem intel işlemciye alınmaz

Şu çöp monitörü hala indirim diye paylaşıyorlar insanlar da alıyor abicim yapmayın be

1.5 yıldır kullanıyorum. Ghostingi artık hissetmiyorum. eksi yanını görmedim.

bu fiyatta daha iyisini paylaş onu önerelim. 2900 TL'ye ama +100-200 yok
Buyur koçum 200-300 daha verip kalitelisini alıyorsun sen kullanıyorsun diye güzel olucak değil bu ürün :D

Ekler

• 1718661220914.png
    1718661220914.png
    492.1 KB · Hit: 57
Buyur koçum 200-300 daha verip kalitelisini alıyorsun sen kullanıyorsun diye güzel olucak değil bu ürün :D
ben kullanmıyorum ne atıyosun kafadan kral onu koyamayacak durumları olabiliyor insanların kendim yaşadım o durumları paran yoksa bu kadarsa napıcaksın ? almicakmısın?

Geri