Mathewmurdock
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bunu beğenirsem kablosuzuna geçeyim baya iyimiş pil kapasitesi1 sene önce değişim cihazını ikinci elde 450₺ ye sattığımı düşünürsek bedavaŞu an aynı cihazın kablosuz modelini kullanıyorum ortlama 45/50 gün pil ile kullanılabiliyor.
Ürün 800 küsur liradan düşmüş gibi gösteriliyor ama piyasada 400-500 tl arası zaten araştırırsanız görürsünüz öyle bi indirim yok yani ama ürünü kötülemiyorum sadece indirim öncesi fiyat şişirilmiş![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
800tl konusunda haklısın. Ama 400tl bu cihaz için iyi fiyat. Son 1 aydır 500 civarında geziyordu. 400e düşmesi baya iyi. Yurtdışında $25-30 bandında satılıyor.Ürün 800 küsur liradan düşmüş gibi gösteriliyor ama piyasada 400-500 tl arası zaten araştırırsanız görürsünüz öyle bi indirim yok yani ama ürünü kötülemiyorum sadece indirim öncesi fiyat şişirilmiş
Dediğim gibi dostum ürün kötü yada hala pahalı demek istemedim zaten ama bazı kardeşler panik olup oha 500 lira düşmüş diyip atlamasınlar bilinçli yaklaşsınlar diye dedim saygılar800tl konusunda haklısın. Ama 400tl bu cihaz için iyi fiyat. Son 1 aydır 500 civarında geziyordu. 400e düşmesi baya iyi. Yurtdışında $25-30 bandında satılıyor.
hangi pil ile kullanıyorsunuz?1 sene önce değişim cihazını ikinci elde 450₺ ye sattığımı düşünürsek bedavaŞu an aynı cihazın kablosuz modelini kullanıyorum ortlama 45/50 gün pil ile kullanılabiliyor.
Bendede agm700 var degistirsemmi diye dusunuyorumeskiden indirime girmişti aoc agm 700 almıştım bence guzel cihaz ama bu cihaz varken yinede alayım mı gerek yok mu
bende onu dusunuyom ama agm 700 de iyiBendede agm700 var degistirsemmi diye dusunuyorum
Legion m300s var alsammi![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com