GP markasının 2700 kapasiteli pili hocam. Günde ortalama 2/3 saat arası kullanıyorum.hangi pil ile kullanıyorsunuz?
şarj edilebilir piller mi?GP markasının 2700 kapasiteli pili hocam. Günde ortalama 2/3 saat arası kullanıyorum.
Aynen hocam.şarj edilebilir piller mi?
Benim 2. alışım hocam 3 yıldır aktif olarak kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Kablolu olan modelini almıştım ilk zamanlar hala çalışır durumda yedek olarak ayırdım.Sakın almayın kronik çift tıklama ve scroll bozuk
Uzak dursun o zaman. Sinir eder adamı!Sakın almayın kronik çift tıklama ve scroll bozuk
şarj ettiğiniz cihazın linkini atar mısınız zahmet olmaz ise?Aynen hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim 2. alışım hocam 3 yıldır aktif olarak kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Kablolu olan modelini almıştım ilk zamanlar hala çalışır durumda yedek olarak ayırdım.
Sendeki daha iyi reis bunda örgü kablo bile yok ve daha ağır, çift tıklama yapıyor ayrıca. Fiyatı uygun ama mouse kötü alan pişman olur söyleyeyim. Biraz daha ekleyip deathadder essential veya legion m300s almak bundan bin kat mantıklı.Legion m300s var alsammi
Reis kızma yaUzak dursun o zaman. Sinir eder adamı!
Oda Gp markasının 2'li modeli hocam. Ben hepsiburada satıcısından baya uyguna almıştım başka satıcılarda gereksiz pahalı.şarj ettiğiniz cihazın linkini atar mısınız zahmet olmaz ise?