YKS Soru Kitapçık Numarasını Kodlamayı Unuttum

o alıntı yaptığın metin nerede? soru kitapçığını kodlamadıysan,altındaki doğru işaretledim yerini doldurmazsan geçersiz.

Bugün TYT Sınavında Optikdeki Soru Kitapçığı Numarasını Kodlamayı Unuttum. Görevlilerde Uyarı Yapmadı. Bazı Kaynaklarda Kitapçık Üzerindeki Karekod İle Sınav Kitapçığınız Okunabiliyor Yazıyor.

Detaylı Bilgisi Olan Yardım Edebilirmi Sınavım Boşa Yanmasın
Bugün sınavda biri doğru kodladım kutucuğunu doldurmamış çocuk yalvarsa da görevli izin vermedi geçmiş olsun yani

Bugün TYT Sınavında Optikdeki Soru Kitapçığı Numarasını Kodlamayı Unuttum. Görevlilerde Uyarı Yapmadı. Bazı Kaynaklarda Kitapçık Üzerindeki Karekod İle Sınav Kitapçığınız Okunabiliyor Yazıyor.

Geçmiş olsun

Sınavın boşa gitmiş :/

Görevliler Uyarı Fln Yapmadı Acaba En Son Kontrol Etmişlermidir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca
Sayın ilgili,

Salon görevlileri tarafından adaya dağıtılan kitapçık üzerinden çıkarılarak salon tutanağına yapıştırılan “karekod etiketi” uygulamasıyla, adayların sınavda kullandığı soru kitapçığı ve cevap kağıdı eşleştirilmesi ile cevap kağıdına soru kitapçık kodunu hatalı/eksik kodlayan ya da kodlamayı unutan adayların mağduriyetlerinin giderilmesi amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda, başkanlığımız tarafından uygulanan sınavlarda kendi adına düzenlenen cevap kağıdını/kağıtlarını kullanan adayların, cevap kağıdı ve soru kitapçığı üzerinde doldurmaları gereken alanlardaki bilgileri hatalı/eksik yazmaları durumunda gerekli inceleme ve değerlendirme başkanlığımız tarafından yapılmaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM başkanlığı.
Kodlama yapmamak gibi durumlar da ÖSYM sınav adayının sınavını iptal etme hakkını elinde tutar. QR koda gelince de ÖSYM başkanlığı her ne kadar böyle bir açıklama yapmış olsa da üst üste geçen kağıtlar ulaşım tamamlanıncaya kadar QR kodlara zarar verme ihtimali taşır. Eğer kişinin QR kodunda bir siliklik gibi durum söz konusu olur ile sınavı geçersiz sayılır. İnş sıkıntı yaşamazsın kardo.

Kodlama yapmamak gibi durumlar da ÖSYM sınav adayının sınavını iptal etme hakkını elinde tutar. QR koda gelince de ÖSYM başkanlığı her ne kadar böyle bir açıklama yapmış olsa da üst üste geçen kağıtlar ulaşım tamamlanıncaya kadar QR kodlara zarar verme ihtimali taşır. Eğer kişinin QR kodunda bir siliklik gibi durum söz konusu olur ile sınavı geçersiz sayılır. İnş sıkıntı yaşamazsın kardo.
ÖSYM yi Aradım Ve Karekod Olduğu İçin Sınavınız Geçerli Olur Sıkıntı Etmeyin Dediler

ya lütfen bana da cevap ver dün kitapçık numaramı yazdım ama kutucuklara kodladığımı hatırlamıyorum geçen sene sınavın geçerli sayıldı mı

Detaylı Bilgisi Olan Yardım Edebilirmi Sınavım Boşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ÖSYM yi Aradım Ve Karekod Olduğu İçin Sınavınız Geçerli Olur Sıkıntı Etmeyin Dediler
LUTFEN CEVAP VEREBILIR MISIN BISEY OLDU MU BIR HAFTADIR DELIRMEK UZEREYIM BENDE TYTDE UNUTTUM SENIN GIBI NOLUR GÖRÜP CEVAP VER LUTFEN

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Merhaba. Aynı şeyi kpss de yaptım. Kitapçık numaramı optiğe kodlamadım. Sınavınız geçerli oldu mu? Puanınız hesaplandı mı? Bunun için bir şey yaptınız mı, Ösym ile iletişime geçmek veya dilekçe yazmak gibi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,708
Üyeler
202,694
Son üye
deadnegzel62
Geri