🔥İndirim 300 TL ve üzeri Algida siparişine 150 TL İndirim!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
inadına işleri bırakın filistini hatırlatmış arkadaş yok 6 yok 4 tane veririm gibi yorumlar isteyen kamyonla alsın içi rahat edecekse.

inadına işleri bırakın filistini hatırlatmış arkadaş yok 6 yok 4 tane veririm gibi yorumlar isteyen kamyonla alsın içi rahat edecekse.
Sağol kral 1500 tane sipariş geçtim.

Getirme ücreti olmasa alırdım. Aldım yine ucuzmuş. 4 lu Magnum en kazanclisi

Her iki yerden de sipariş ettim. Kargo ödememek için 24 tane kutu kola aldım

Şu tebliğcileri topluca banlayacak ve bu konuyu forum kuralı olarak ekleyerek yasaklayacak hayalarına beton yetmeyecek bir moderatör lazım. Sonuçta insanlar kararlarını bireysel verebilirler.

Şu tebliğcileri topluca banlayacak ve bu konuyu forum kuralı olarak ekleyerek yasaklayacak hayalarına beton yetmeyecek bir moderatör lazım. Sonuçta insanlar kararlarını bireysel verebilirler.
Keşke bu tarz bir kural gelse de keyifle forumda dolaşsak.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar isteyen boykot edebilir almayabilir ama bunu propaganda şeklinde sabah akşam duyunca benim gibi insanlar tilt oluyor. Filistin umrumuzda değil isteyen boykot etsin almasın ben alacağım araplardan fayda görmedim zararlarını çok gördüm gidipte destek olmayacağım, umrumda değil çünkü. İsteyen boykot edebilir, giydiğiniz don bile israil malı, kullandığınız elektronik eşyaların bütün patenti, üretimi amerika, yazılımı amerika. Gidipte kola içmeyince Amerika batmayacak. Boykotu s2keyim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri