Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemcim için kule tipi soğutucu alacam ama watt olayına aklım ermiyor

Revedor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur
Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim var malum yaz sıcakları geldi stock fan yetersiz kalıyor. Ondan ötürü sistemime Deepcool AK400 DİJİTAL kule tipini almayı düşünüyorum ama güç kaynağım yeter mi bir türlü adam akıllı bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz sistemimin özelllikleri ;
Ryzen 5 5600 - Asus Radeon RX 6700 XT OC - 1 * M2 SSD - 4* 120 mm ledli fan - 2* ddr4 ram - 650 watt + 80 gold psu

Arkadaşlar bu sisteme dediğim kule tipini alırsam sorun yaşarmıyım sistemi OC lu kullanıyorum birde TDP değeri felan 200 yazıyordu kule tipi soğutucuda kafam allak bulak oldu. şimdiden yardıınız için teşekkür ederim :D

slyvanes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih Özkurt
Aynı işlemciyi kullanıyorum yakın zamanda alıp taktığım kule tipi fan soğutucum bu AURA sync destekli gayet memnunum
Asus TUF-GAMING-750B 750W 80 Plus Bronze PSU modelim gayet rahat çalışıyor ve hiç denk gelmedim güç kaynağının soğutucuya sorun yarattığına.
Fakat alacağın üründe güzel ama dikkatli incelemeni öneririm bir tek amazonda mevcut ve yurtdışından gönderim sağlayacaklar bunun yerine
Buda alınabilir.

Son düzenleme:

Revedor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı işlemciyi kullanıyorum yakın zamanda alıp taktığım kule tipi fan soğutucum bu AURA sync destekli gayet memnunum
Asus TUF-GAMING-750B 750W 80 Plus Bronze PSU modelim gayet rahat çalışıyor ve hiç denk gelmedim güç kaynağının soğutucuya sorun yarattığına.
Fakat alacağın üründe güzel ama dikkatli incelemeni öneririm bir tek amazonda mevcut ve yurtdışından gönderim sağlayacaklar bunun yerine
Buda alınabilir.

Hocam benim pcnin watt 650 watt yeterli gelirmi acaba? Ayriyetten dediğiniz kule tipini araştıracam

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim var malum yaz sıcakları geldi stock fan yetersiz kalıyor. Ondan ötürü sistemime Deepcool AK400 DİJİTAL kule tipini almayı düşünüyorum ama güç kaynağım yeter mi bir türlü adam akıllı bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz sistemimin özelllikleri ;
Ryzen 5 5600 - Asus Radeon RX 6700 XT OC - 1 * M2 SSD - 4* 120 mm ledli fan - 2* ddr4 ram - 650 watt + 80 gold psu

Arkadaşlar bu sisteme dediğim kule tipini alırsam sorun yaşarmıyım sistemi OC lu kullanıyorum birde TDP değeri felan 200 yazıyordu kule tipi soğutucuda kafam allak bulak oldu. şimdiden yardıınız için teşekkür ederim :D
Psu yeterli bütçe nedir soğutucu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,796
İsim
Arda doğan
Ohm Kanunu Nedir Araştır Anlarsın Neyin Ne Olduğunu Watt Nedir Araştır Birçok Kaynak Var Kolay Anlarsın İşinede Yarar Ve Elindeki Psu O Sisteme Yeterli

Revedor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren

Revedor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur
Bu soğutucuyu biliyorum hocam çok iyi ama biraz kasa içinde şık dursun diye Deepcoll AK400 düşündüm. Ayriyetten biraz hacimli soğutucu benim kasa Asus GT301 biraz küçük kasa

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Mirhan Yalçın
Pearless asassin bir tık daha iyi hocam ama Deepcool ak400de işini görür.
Bir tık değil çok daha iyi gt301e sığıyor diye biliyorum phantom spiritte bu civardaysa onu al çok uzun götürür işlemci değişsende
Bu soğutucuyu biliyorum hocam çok iyi ama biraz kasa içinde şık dursun diye Deepcoll AK400 düşündüm. Ayriyetten biraz hacimli soğutucu benim kasa Asus GT301 biraz küçük kasa

Revedor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur
Pearless asassin bir tık daha iyi hocam ama Deepcool ak400de işini görür.
Teşekkür ederim hocam birde bişey daha soracam bunu alırsam videodaki gibi takacam yanında ışığı için söketmi kablomu varmış onu benim anakarta takmam lazım dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,458
Üyeler
170,858
Son üye
imjj
Top Bottom