43 inch 4k televizyonla 2 metre mesafeden oynuyorum tüm hikayeli oyunlarımı 27 inch 2k monitöre göre en az 5 kat daha zevkli oluyor. Eğer gamepadle oynayabileceğin bi oyunsa büyük ekranda oynamak büyük keyifProjeksiyon sadece karanlık ortamlarda işe yarıyor ve aşırı pahalı olanlardan almadıkça görüntü kalitesi iyi olmuyor. Yansıtacağın yer düzgün olması gerekiyor veya perde alman gerekiyor.
Tv gece gündüz rahatça izlenebilir ve daha uygun fiyata daha iyi görüntü verir.
Alacağın tv boyutu büyük ise (32inç+) oyunlar zevk vermez her zaman monitör daha iyidir. Film için oturma odanın boyutuna göre 50 inç civarı ideal oluyor. Odanın büyüklüğüne göre almalısın yakın mesafeden büyük ekranda izlenmiyor.
Doğrudur ama ben aynısını yapsam 2 dk sürmeden kafa ağrıtıyor ve aşırı dikkatim dağılıyor. Kişiden kişiye değişebilir diyelim.Her türlü televizyon , projeksiyonda tatmin edici renk ve parlaklık alman neredeyse imkansız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
43 inch 4k televizyonla 2 metre mesafeden oynuyorum tüm hikayeli oyunlarımı 27 inch 2k monitöre göre en az 5 kat daha zevkli oluyor. Eğer gamepadle oynayabileceğin bi oyunsa büyük ekranda oynamak büyük keyif
İşin orası tercih meselesi tabiDoğrudur ama ben aynısını yapsam 2 dk sürmeden kafa ağrıtıyor ve aşırı dikkatim dağılıyor. Kişiden kişiye değişebilir diyelim.
Hatta şu gamepad olayına da bir türlü alışamadım hala klavye mouse kadar zevk vermiyor.![]()
43 inch 4k çok pahalı hocam sıfır veya 2. el max 10-15 çıkar gibiHer türlü televizyon , projeksiyonda tatmin edici renk ve parlaklık alman neredeyse imkansız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
43 inch 4k televizyonla 2 metre mesafeden oynuyorum tüm hikayeli oyunlarımı 27 inch 2k monitöre göre en az 5 kat daha zevkli oluyor. Eğer gamepadle oynayabileceğin bi oyunsa büyük ekranda oynamak büyük keyif
15 e ikinci elini bulursun g7 43 inch samsung mini led43 inch 4k çok pahalı hocam sıfır veya 2. el max 10-15 çıkar gibi
Neo G7 indirime giriyormuş ince hesapta bugün haberin olsun benim kullandığım monitör bu , 15 civarına falan düşerse tavsiye ederimHikayeleri oyunlar veya filmler için en uygun fiyatlı hangisi çıkar?