Çözüldü✓ UEFİ SATA VE KINGSTON FORMAT HK:

Reaksiyon skoru
56
Hocam Usb Belleğe Windows 10 U microsoft üzerinden aracı indirerek yazdırdım. Format Atarken Normalde 2 Seçenek Çıkıyordu Sata Ve Kingston Ama Şimdi Uefi Gibi Bir İbarede Çıkıyor
Bu Nedir Neden Geliyor Formatı Kıngston Tıklayarak attım ama aklımda kaldı bir sorun olurmu diye foruma yazıyorum.

UEFI: usb marka model yazanı seçip kurmanız gerekiyor. windows logosuyla mı açılıyor bilgisayar yoksa komple anakartınızın markasıyla mı açılıyor? msinfo32'den sistem modu kısmının ekran görüntüsü atabilir misiniz? UEFI yazıyorsa UEFI, eski yazıyorsa legacydir.

UEFI: usb marka model yazanı seçip kurmanız gerekiyor. windows logosuyla mı açılıyor bilgisayar yoksa komple anakartınızın markasıyla mı açılıyor? msinfo32'den sistem modu kısmının ekran görüntüsü atabilir misiniz? UEFI yazıyorsa UEFI, eski yazıyorsa legacydir.
cidden bende neden asus logosu ile açılıyor diyorum o zaman şimdi yeniden uefi seçip format atmam gerekiyor galiba o kadarda update yapmıştım eve gidince görüntüde atarım msinfo nun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,506
Üyeler
186,500
Son üye
saaransar
Geri