HANGİ LAPTOP DAHA İYİ

Lux0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
lenovo loqu öneririm hocam fakat attığım acer nitro çok daha iyi olur.
hocam sadece fikir için sordum dün 29k ya aldım legion 5 i aralarında çok fark var mı legion ile loq arasında iade mi etsem

3070 daha iyi ama 4060 ta iyi ve güncel fps bakımından 3070 daha fazla alır ama LoQ işlemcisi iyi işlemci legion 2 tb loQ 1 tb
Hocam hikayeli oyunlar oynicayağım genellikle bu 2 laptop dan hangisini önerirsiniz
Bu yorumu baz alarak yer lazım olur size en basit gta 5 indirirsiniz 120 gb mi kaçtı legion bu yüzden.

hocam sadece fikir için sordum dün 29k ya aldım legion 5 i aralarında çok fark var mı legion ile loq arasında iade mi etsem
29 k ya o legion kaymak gibi hayırlı olsun

3070 daha iyi ama 4060 ta iyi ve güncel fps bakımından 3070 daha fazla alır ama LoQ işlemcisi iyi işlemci legion 2 tb loQ 1 tb

Bu yorumu baz alarak yer lazım olur size en basit gta 5 indirirsiniz 120 gb mi kaçtı legion bu yüzden.
soğutma olarakta loq legionun getir götürünü yapar

hocam legion ssd hangi model nasıl bakabilirim iyi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğutma olarakta loq legionun getir götürünü yapar
Hocam pek anlamıyorum laptoplardan ekranı 1920x1080 mi oluyor YouTube bazı videolar da 2k ekran diyor anlamadım

hocam mesela loq ile legion arasında kaç fps fark vardır mesela cyberpunk gibi oyunlara hangisi daha çok fps verir

Teşekkürler
hocam oyunlarda loq l3 önbelleği daha çok olduğu için biraz fark atar fakat lenovo legionların kasası piyasadaki en iyi kasalardan birtanesi. lenovo loqlar da iyi fakat legion kadar değil kesinlikle

hocam legion ssd hangi model nasıl bakabilirim iyi mi

Hocam pek anlamıyorum laptoplardan ekranı 1920x1080 mi oluyor YouTube bazı videolar da 2k ekran diyor anlamadım
Kendi sitesindede 2k-1080p arası yazılmış tam anlayamadım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,700
Üyeler
187,554
Son üye
clesha
Geri