B550-F ondan da iyi bence.MPG B550 GAMING EDGE WIFI daha iyi bir model, VRM olarak daha iyi.
1 tane ARGB girişi varB550-F ondan da iyi bence.
İkisi arasından Gaming Edge.Ben bu ikisi arasindan sordum.
VRM olarak MPG B550 GAMING EDGE WIFI daha iyi. ROG STRIX B550-F GAMING'in de 1 tane ARGB girişi var, çok büyük bir eksiklik bana göre.Aslinda B550-F e butcem yetiyor sizce bu uc anakarttan hangisini almaliyim?
Şimdi burda ince bi çizgi var. Tam bilgimiz yok VRM hakkında. X570-F ile aynı ise Gaming Edge alınır. Ama yeniyse o zaman bilinmez. Ama şunu bil 2 anakartlada üst seviye OC yapamayacağın işlemci yok B550-F 1 ARGB var edge 2 veya daha fazla edge daha mantıklı sanırsamAslinda B550-F e butcem yetiyor sizce bu uc anakarttan hangisini almaliyim?
Anladim ikinizede tesekkur ederim.Şimdi burda ince bi çizgi var. Tam bilgimiz yok VRM hakkında. X570-F ile aynı ise Gaming Edge alınır. Ama yeniyse o zaman bilinmez. Ama şunu bil 2 anakartlada üst seviye OC yapamayacağın işlemci yok B550-F 1 ARGB var edge 2 veya daha fazla edge daha mantıklı sanırsam
Dediğim gibi 2 anakart ile de Extreem değerde bile OverClock yapabilirsin. Yapmayada bilirsin senin kararın tabii. Ben edge alırıdm ama b550-f alınmaz demek de değil bu. Belki aura sync veya mystic Light' a ihtiyaç vardır.Anladim ikinizede tesekkur ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslinda ARGB girisi cokda onemli degil B550-F cok hosuma gitti ama karar veremedim.