ThunderEkmegi
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 4000
Merhaba VA monitor istiyorum rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyun oynuyorum. şuan aklımda asus vg24vqr var bütçe
IPS Al Va o fiyatlarda kötü Black smearing yaşadığın an verdiğin para çöpe gider ikisini öneririm (Aoc panel kalitesi olarak daha iyi ama şaka gibi bir şekilde Lg de 2k 75 hz desteği var bende)Merhaba VA monitor istiyorum rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyun oynuyorum. şuan aklımda asus vg24vqr var bütçe
ips atmazsanız sevinirim sevmiyorum o panelin verdiği kontrastıIPS Al Va o fiyatlarda kötü Black smearing yaşadığın an verdiğin para çöpe gider ikisini öneririm (Aoc panel kalitesi olarak daha iyi ama şaka gibi bir şekilde Lg de 2k 75 hz desteği var bende)
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eğer öneriniz varsa VA 2.el de alabilirimIPS Al Va o fiyatlarda kötü Black smearing yaşadığın an verdiğin para çöpe gider ikisini öneririm (Aoc panel kalitesi olarak daha iyi ama şaka gibi bir şekilde Lg de 2k 75 hz desteği var bende)
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,489779819.htmlips atmazsanız sevinirim sevmiyorum o panelin verdiği kontrastı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
eğer öneriniz varsa VA 2.el de alabilirim
bunun benim şuanki monitorden tek farkı 27 inç olması ve 2k bile değildir berbat bir görüntü sunacaktır bana oyun odaklı bişeyler söylermisiniz isterseniz fiyatı arttıralım 5-6 ya falanhttps://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,489779819.html
75 hz 27 inç bunu buldum 4k altında curved hem
bunun benim şuanki monitorden tek farkı 27 inç olması ve 2k bile değildir berbat bir görüntü sunacaktır bana oyun odaklı bişeyler söylermisiniz isterseniz fiyatı arttıralım 5-6 ya falan
ghosting zaten olucak va panel alıyoruzBaştan belirtiyim Ghosting varsa karışmam![]()
Samsung Odyssey G5 G55C LS27CG552EUXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 G55C LS27CG552EUXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 G55C LS27CG552EUXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.935,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merhaba VA monitor istiyorum rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyun oynuyorum. şuan aklımda asus vg24vqr var bütçe
ghosting zaten olucak va panel alıyoruz
Fps oyunu oynamıyormuş + 2k istiyorMesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nerde yazıyor 2k ben görmüyorum daFps oyunu oynamıyormuş + 2k istiyor
QHD demek 2k demeknerde yazıyor 2k ben görmüyorum da
dostum konu başlığı VA panel qhd linkini kafana göre attın sen
ve bu kadar ucuza 2k monitorun iyi bir iş çıkaracağını düşünüyormusun?dostum konu başlığı VA panel qhd linkini kafana göre attın sen
Attığı model kronik sorunlu attığım modellere bakabilirsiniz ama bu bütçeyede zor bulunuyor.dostum konu başlığı VA panel qhd linkini kafana göre attın sen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve bu kadar ucuza 2k monitorun iyi bir iş çıkaracağını düşünüyormusun?