VA panel monitor önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
4000
Merhaba VA monitor istiyorum rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyun oynuyorum. şuan aklımda asus vg24vqr var bütçe

Merhaba VA monitor istiyorum rekabetçi oyunlarla işim yok hikayeli oyun oynuyorum. şuan aklımda asus vg24vqr var bütçe
IPS Al Va o fiyatlarda kötü Black smearing yaşadığın an verdiğin para çöpe gider ikisini öneririm (Aoc panel kalitesi olarak daha iyi ama şaka gibi bir şekilde Lg de 2k 75 hz desteği var bende)

IPS Al Va o fiyatlarda kötü Black smearing yaşadığın an verdiğin para çöpe gider ikisini öneririm (Aoc panel kalitesi olarak daha iyi ama şaka gibi bir şekilde Lg de 2k 75 hz desteği var bende)
ips atmazsanız sevinirim sevmiyorum o panelin verdiği kontrastı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer öneriniz varsa VA 2.el de alabilirim

bunun benim şuanki monitorden tek farkı 27 inç olması ve 2k bile değildir berbat bir görüntü sunacaktır bana oyun odaklı bişeyler söylermisiniz isterseniz fiyatı arttıralım 5-6 ya falan
Baştan belirtiyim Ghosting varsa karışmam

Baştan belirtiyim Ghosting varsa karışmam
ghosting zaten olucak va panel alıyoruz

ghosting zaten olucak va panel alıyoruz

Fps oyunu oynamıyormuş + 2k istiyor

nerde yazıyor 2k ben görmüyorum da
QHD demek 2k demek

1719359290085.png

dostum konu başlığı VA panel qhd linkini kafana göre attın sen

ve bu kadar ucuza 2k monitorun iyi bir iş çıkaracağını düşünüyormusun?
Attığı model kronik sorunlu attığım modellere bakabilirsiniz ama bu bütçeyede zor bulunuyor.

Geri