aynen şarj olurkende kullanılabiliyor pilli bir ürün değilbende baktım hiç kötü yorumu görünmüyor ayrıca şarj edilebilmesi çok iyiymiş.
discordda birisi 1068 liraya aldığını söylüyordu hangi kampanya bilmiyorum amamis gibi şuanda 700 tl param mevcut para biriktirmem lazım xd umarım fiyatı artmaz toplayana kadar![]()
bilmiyorum hocam bi araştıracağım. bu arada ilerde sizce sorun yaratırmı kronik olarak sorunları çıkarmı? yeni bir mouse çünkü. birde bunun sensörü 3395 se imiş galiba videoda anlattı fakat anlamadım.discordda birisi 1068 liraya aldığını söylüyordu hangi kampanya bilmiyorum ama
Sensörü SE değil düz 3395bilmiyorum hocam bi araştıracağım. bu arada ilerde sizce sorun yaratırmı kronik olarak sorunları çıkarmı? yeni bir mouse çünkü. birde bunun sensörü 3395 se imiş galiba videoda anlattı fakat anlamadım.
discordda birisi 1068 liraya aldığını söylüyordu hangi kampanya bilmiyorum ama
he anladım hocam sağolun yanlış anlamışım demekki.Sensörü SE değil düz 3395
hocam bu arada n11 e yeni üye oldum o yüzden 50tl kupon verdidiscordda birisi 1068 liraya aldığını söylüyordu hangi kampanya bilmiyorum ama
keske şimid üye olmasaydım kupon 4 gün sonraya kadarmıs xddiscordda birisi 1068 liraya aldığını söylüyordu hangi kampanya bilmiyorum ama
altında ingilizce (not 3395se) yani 3395se değil diyor küçük bir gönderme yani diğer markalarabilmiyorum hocam bi araştıracağım. bu arada ilerde sizce sorun yaratırmı kronik olarak sorunları çıkarmı? yeni bir mouse çünkü. birde bunun sensörü 3395 se imiş galiba videoda anlattı fakat anlamadım.
he anladım ben görmemişim not yazısını. hocam 50tl indirim için sizce tekrar hesap açmaya değermi alacağım zaman?altında ingilizce (not 3395se) yani 3395se değil diyor küçük bir gönderme yani diğer markalara![]()
mor ürün yani indirimli ürün olduğu için izin vermiyor diye biliyorum kupona nays kampanyası ile alakalı galibahe anladım ben görmemişim not yazısını. hocam 50tl indirim için sizce tekrar hesap açmaya değermi alacağım zaman?