bu sistem iyi mi?

Alınmaz, dediğin oyunları açar ama üstüne 100-200 TL ekleyip çok daha iyisini alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
sampage psu var almayın sakın iraz daha koyup gamegarajdaki sistemlere bak.

RX 570, Ryzen 3 3100'lü PC çıkar.
he aga bende toplamıştım , öyle sistem ama 8gb ram olcağı için donmalar kasmalar olmaz mı ? 16gb ram yaparsam bütçe baya aşar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sampage PSU var almayın sakın iraz daha koyup gamegarajdaki sistemlere bak.
neden rampage kötülemeyı bırakın artık ucuz diye . ama neden alınmaz c4 diyo bir taraf , bir tarafta kullananlar sıkıntı yaşamıyoz diyolar .

he aga bende toplamıştım , öyle sistem ama 8gb ram olcağı için donmalar kasmalar olmaz mı ? 16gb ram yaparsam bütçe baya aşar

Dostum alacağın PC'de 8 GB RAM, 16 GB RAM yaparım demişssin ama o zaman PC ortalama 3769 TL oluyor. Peki 8 GB RAM'li bir PC alıp sonradan 8 GB RAM eklesen olur mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dostum alacağın PC'de 8 GB RAM, 16 GB RAM yaparım demişssin ama o zaman PC ortalama 3769 TL oluyor. Peki 8 GB RAM'li bir PC alıp sonradan 8 GB RAM eklesen olur mu?
aga benim bütçe 4300 tl monitör dahil , monitörümü seçtim 665 tl.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden rampage kötülemeyı bırakın artık ucuz diye . ama neden alınmaz c4 diyo bir taraf , bir tarafta kullananlar sıkıntı yaşamıyoz diyolar .
korumaları hakkında bir bilgin var mı? ;D

aga benim bütçe 4300 TL monitör dahil , monitörümü seçtim 665 TL.

Beni tam olarak anlamadın sanırsam :) Önce 8 GB RAM'li bir PC al sonra paran olunca 8 GB RAM eklersin, oynayacağın oyunlar CSG0, Valorant, Fortnite, GTA 5 değil mi? Bu oyunlara 8 GB RAM yetiyor.

Geri