Öneri Forest oyun önerilerinizi bekliyorum.

emresanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Herkese merhaba arkadaşlar. Forest temalı bir oyun arayışındayım. Valheim tarzında değil. Boss vb şeylerle savaşmak istemiyorum bu oyunda. Ormanda, dağda bir şeyler üretebilmek dolaşabilmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Herkese merhaba arkadaşlar. Forest temalı bir oyun arayışındayım. Valheim tarzında değil. Boss vb şeylerle savaşmak istemiyorum bu oyunda. Ormanda, dağda bir şeyler üretebilmek dolaşabilmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Doğu anadoluda bir köye git ve orda yaşa iste sana gerçek bir sqiud game

The Long Dark
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğu anadoluda bir köye git ve orda yaşa iste sana gerçek bir sqiud game
Doğu Anadolu'da ki köylerde yaşayan kesim sandığın gibi değil İzmirli dostum. Zengin çoğu :D

The Long Dark

Doğu Anadolu'da ki köylerde yaşayan kesim sandığın gibi değil İzmirli dostum. Zengin çoğu :D
Bayburtta hayatta nasıl kalıyorlar çok merak ediyoruö

Bayburt Doğu Anadolu'da mı amasmbnmömnöbmhklsdhlşkdshsdl
Çaktırma harita bilgim pek iyi değil Karadenizde demi

Şaka maka raft iyidir oynanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,345
Üyeler
183,101
Son üye
Ax9ghcz
Geri