Vatan PC'deki rx 6700 xt ve i5 12400f sistem nasıldır?

Alp12

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
20000
değişmesi gereken bir şey yok kasa konusunda emin değilim ama psuya kadar her şey kabul edilebilir ben daha kaliteli bir marka olduğunu düşündüğüm için corsair seçerdim ramleri o kadar

bu sistemde nelerin değiştirmek mantıklı kasa, anakart, ssd ve özzellikle güç kaynağı iyi midir
Al geç hayırlı olsun yükseltmene gerek yok

Bence Dual M.2 SSD slotu olan anakartı 530TL farkla almanı tavsiye ederim. Bir gün çift m.2 kullanırsan faydasını görürsün.

bu sistemde nelerin değiştirmek mantıklı kasa, anakart, ssd ve özzellikle güç kaynağı iyi midir
Al geç reis güzel

Bence Dual M.2 SSD slotu olan anakartı 530TL farkla almanı tavsiye ederim. Bir gün çift m.2 kullanırsan faydasını görürsün.
teşekkürler öneriniz için banada mantıklı geldi öyle yapmak ayrıca kullanınlan güç kaynağı iyi midir, sıkıntı yaratır mı ve kasa nın soğutma performansı nasıldır

teşekkürler önerinix için banada mantıklı geldi öyle yapmak ayrıca kullanınlan güç kaynağı iyi midir, sıkıntı yaratır mı ve kasa nın soğutma performansı nasıldır
Hocam kasanın güç kaynağı görebileceğin en kaliteli psulardan. Soğutması gayet güzel aynı şekilde işlemci soğutması da güzel yükte 70-75 derece gidip geliyor. Şimdiden Hayırlı olsun.

Hocam kasanın güç kaynağı görebileceğin en kaliteli psulardan. Soğutması gayet güzel aynı şekilde işlemci soğutması da güzel yükte 70-75 derece gidip geliyor. Şimdiden Hayırlı olsun.
nasıl pc genel olarak 1080p de ultrada akıyor mu hocam ?

nasıl pc genel olarak 1080p de ultrada akıyor mu hocam ?
Canavar hocam daha yeni aldığım için çok yüksek grafikli oyunlarda test edemedim. Karşılaştırıldığında Ryzen 5 5600 + 4060 sistemleri ezip geçiyor.

ramleri corsair yap daha uzun ömürlü gider zaten çok bi fiyat farkı olmuyor işlemci bu fiyata güzel anakartı h610m msi pro yap 532 tl ile ssd yeterli bence psu gayet iyi soğutma sistemi işlemci soğutucuda rgb fan vermeleri düz stok soğutucu olmaması hiç yoktan çok daha iyidir kasaya gelirsek bence çok çok berbat bir kasa değiştirilmiyor işte ama çokda önemli değil geri kalan termal macun odur budur bu sistemin fiyatına ekleme derim termal macunu falan kendin başka yerden daha ucuza alırsın

Geri