Yaptığım Oyun - Stack Game (Forum'a özel erken erişim)

1) Kodları atardım ama atmıyorum.
2) Oyunun konusu aynı olunca kodlarıda benzer olmak zorunda zaten.
Tabii canım.
Senin oyunla videodaki oyun birebir aynı renkleri bile aynı ama yok, sen sıfırdan kodlamışsın.
Kodları atmana gerek yok zaten videoda görüyoruz hepsini.
Böyle kendini savunmak yerine evet o videodan baktım desen arkadaşlarda görür belki onlarda dener birşeyler öğrenir.

Tabii canım.
Senin oyunla videodaki oyun birebir aynı renkleri bile aynı ama yok, sen sıfırdan kodlamışsın.
Kodları atmana gerek yok zaten videoda görüyoruz hepsini.
Ona bakarsan telefon versiyonundada renk değişiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradan kopyaladığımı kabul ettim diyelim. Ben başka kodlarda ekledim.

Ag
Baya güzel kodlamışsın kardeş.
Herhalde youtube videosundan kopyalamak sıfırdan kodlamak oluyor helal.

,

Bu oyunu yapmak isteyenler üstteki video serisini inceleyerek yapabilirler.
Arkadaşta aynısını yapmış.Güzel ama bence bu da bir şey.
Tabii sıfırdan yaptım demese iyi olurdu.
Aga keşke 0 dan yaptı. Demeseydin bari ya bir de epic games e atcam demişsin allah bilir kaç kişi aynı oyundan yapmıştır

Helal la gardaşım

Ona bakarsan telefon versiyonundada renk değişiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradan kopyaladığımı kabul ettim diyelim. Ben başka kodlarda ekledim.
Tamam işte desen ki "o videodan yaptım şunları ekledim", helal olsun böyle devam et diyeceğiz.
Sen demişsinki sıfırdan yaptım.

Tamam işte desen ki "o videodan yaptım şunları ekledim", helal olsun böyle devam et diyeceğiz.
Sen demişsinki sıfırdan yaptım.
Kopya çeksem bile bakarak yazmış yani sıfırdan yazmış olurum.

Ag
Aga keşke 0 dan yaptı. Demeseydin bari ya bir de epic games e atcam demişsin allah bilir kaç kişi aynı oyundan yapmıştır
O oyun çok ünlü bir oyun hocam zaten.
Şimdiye kadar belki 30 farklı dilde 150 video çekmişlerdir bu oyunun yapımını anlatan.

Yalnız şuan indirilebilir kaynak olarak böyle exe şeklinde sunan gösterir misin?

Kopya çeksem bile bakarak yazmış yani sıfırdan yazmış olurum.
Şimdi sen arkadaşının ödevini kopyalayınca ve öğretmenine yakalanınca öğretmenin "Olsun sıfırdan kendin yazmışsın" diyor mu demiyor demi oyunlarda ana husus yaratıcılıktır 0 dan yapmak yoktan var etmek demektir yani fikir konusunda da yaptığın şey yanlış değil ancak oyunu 0 dan yaptım diyerek kendinin yüceltmeye çalışman yanlış bu sadece seni ego manyağı yapar ve üretkenliğin azalır
Başarılarının devamını dilerim umarım daha "orijinal" fikirlerle tekrar görürüz seni

Şimdi sen arkadaşının ödevini kopyalayınca ve öğretmenine yakalanınca öğretmenin "Olsun sıfırdan kendin yazmışsın" diyor mu demiyor demi oyunlarda ana husus yaratıcılıktır 0 dan yapmak yoktan var etmek demektir yani fikir konusunda da yaptığın şey yanlış değil ancak oyunu 0 dan yaptım diyerek kendinin yüceltmeye çalışman yanlış bu sadece seni ego manyağı yapar ve üretkenliğin azalır
Başarılarının devamını dilerim umarım daha "orijinal" fikirlerle tekrar görürüz seni
Eline sağlık hocam çok güzel özetlemişsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,027
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri