- Reaksiyon skoru
- 5,718
Bu bütçede oyun oynamak için telefon arayanlar bu fırsatı kaçırmasın.
Son düzenleme:
x3 x4 ten geçen arkadaşlar x6 nın anakartında bir sorun yok diyorlardı fakat ne kadar doğru bilememAcaba anakart sorunları hayla var mı![]()
Bu fiyata alınır ama pubg oynuyorsan max 90 fps verir cpusu (soc) çok iyi ama üst seviye olmadığı için pubg buna 120 fps desteği vermez . Kamerası işte hep aynı standart poco kimine yeter kimine yetmezAlınır mı beyler ne diyorsunuz
Yeni çıktı nerden biliyolar acabax3 x4 ten geçen arkadaşlar x6 nın anakartında bir sorun yok diyorlardı fakat ne kadar doğru bilemem
120 FPS desteği onaylandı yakın bir zamanda gelecek.Bu fiyata alınır ama pubg oynuyorsan max 90 fps verir cpusu (soc) çok iyi ama üst seviye olmadığı için pubg buna 120 fps desteği vermez . Kamerası işte hep aynı standart poco kimine yeter kimine yetmez
babam 4 gün önce aldı telefonu daha yeni kurmamıza rağmen çok ısınmıştı bence ısınma problemi var.it gibi telefon valla helal olsun fiyatına göre iyi işlemcisi baya güçlü duruyor özellikleri de iyi ısınmasını vesaire bilmiyorum nasıldır
yeni kurulduğunda ısınması normal telefon arka planda hala bir şeyler kuruyor olabilir. 1-2 gün sonra hala ısınıyorsa ona bir şey diyemem.babam 4 gün önce aldı telefonu daha yeni kurmamıza rağmen çok ısınmıştı bence ısınma problemi var.
X6 proya emin misin? Öyleyse efsane ben sırf 120 fps gelmez diye ip11 aldım..120 FPS desteği onaylandı yakın zamanda gelecek.
x3 pro kronik sıkıntılı kanka diğerlerinde böyle bi problem yok sanırımAcaba anakart sorunları hayla var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
X3 Pro kullanıyorum ilk çıktığı zamanlarda aldım ısınıyor deli dehşet ve lehim erime sorunu varmış yani şüpheliyim.
Bilemeyiz işte x3 pro lar patlayana kadar kim fark edebildi?x3 pro kronik sıkıntılı kanka diğerlerinde böyle bi problem yok sanırım