❌İndirim Bitti! Poco X6 Pro 8/256 15300 TL 🔥🔥🔥

Beleş.

Wild life Extreme Stress testi sonuçları
1720000820092.png

Kıyas için ORTAM KOŞULLARI DAHA İYİ VE SERİN olan 14 pro max
1720000984300.png

Acaba anakart sorunları hayla var mı🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X3 Pro kullanıyorum ilk çıktığı zamanlarda aldım ısınıyor deli dehşet ve lehim erime sorunu varmış yani şüpheliyim.
Bende X3 pro kullanıyorum da hocam yazılımsal olarak canımı sıkmaya başladı. Durduk yere ekranı kitliyor bazen. Sizde de öyle sikintilar var mı?

Bende X3 pro kullanıyorum da hocam yazılımsal olarak canımı sıkmaya başladı. Durduk yere ekranı kitliyor bazen. Sizde de öyle sikintilar var mı?
Bende de var bazen oluyor mesela şarj bitti kapandı taktım bekledim açtım diyelim şarj işareti ve sesi bir kaç dakika sonra geliyor.

Kaçak S23 ultra falan düşünüyorum.

Acaba anakart sorunları hayla var mı🤔

X3 Pro kullanıyorum ilk çıktığı zamanlarda aldım ısınıyor deli dehşet ve lehim erime sorunu varmış yani şüpheliyim.
Bende de x3 pro var 2 yilda toplamda 1-2 defa otomatik reset problemi oldu baska hicbisey olmadi telefona.

Güzel fiyat.

F6 pro sandım. Hemen çekiyordum. Meditak işlemcili telefon alınmaz.

F6 pro sandım. Hemen çekiyordum. Meditak işlemcili telefon alınmaz.
Mediatek işlemci telefon çekingenliği amd işlemciler gibi mazide kaldı artık . Tabii işlemci modeline göre değişkenlik gösterebilir .

Bende de var bazen oluyor mesela şarj bitti kapandı taktım bekledim açtım diyelim şarj işareti ve sesi bir kaç dakika sonra geliyor.

Kaçak S23 ultra falan düdüşünüyorum.
hocam samsunglarda server kayıt patladı 1 aydır yapılamıyor geri gelecek mi ne zaman gelecek belli değil. ben s23 ultra aldım daha kayıt ettirmedim bakalım ne olacak.

Geri