Yardım Asus Anakart Aldım, 550₺'lik Mouse Hediyesini Alamıyorum!

muratdinc

80+
Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar amazon.com.tr'den Amazon'un satmış olduğu ROG STRIX X570-E GAMING ürününü aldım ve BURADAKİ kampanyaya katılmak için formu doldurdum ancak ürün hediyesini alamıyorum. amazon.com.tr ile iletişime geçtim, kampanyadan haberleri yok. Şatlar arasında da oradan alacaksın buradan alacaksın diye bir kural yok, Asus; "nereden alırsan al gel ürünü kaydet hediyenin kap" diyor yani. Ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar amazon.com.tr'den Amazon'un satmış olduğu ROG STRIX X570-E GAMING ürününü aldım ve BURADAKİ kampanyaya katılmak için formu doldurdum ancak ürün hediyesini alamıyorum. amazon.com.tr ile iletişime geçtim, kampanyadan haberleri yok. Şatlar arasında da oradan alacaksın buradan alacaksın diye bir kural yok, Asus; "nereden alırsan al gel ürünü kaydet hediyenin kap" diyor yani. Ne yapmam gerekiyor?
Benim anladığım kadarıyla olayın zaten bi bağlantısı yok amazon ile. Anakart gelince kutusundaki seri numarasının ve faturasının resmini yükleyeceksiniz o kadar.

O zaman bence direk Asus ile iletişime geçin sabah 9 ile 16:00 arası arayabilirsiniz (0850 522 2787) asus türkiye müşteri hizmetlerini

Yarın arayacağım, şimdiden sormak istedim belki forumda bu kampanya ya katılıp deneyimleyen vardır diye.

Yarın arayacağım, şimdiden sormak istedim belki forumda bu kampanya ya katılıp deneyimleyen vardır diye.
Bir de şey deneyin orda satıcı kısmına amazon.com.tr yazmışsınız ya amazon sitesi üzerinden satan başka mağazalar da var eğer amazon dışında bir mağazadan aldıysanız o mağazanın adını yazın

Bir de şey deneyin orda satıcı kısmına amazon.com.tr yazmışsınız ya amazon sitesi üzerinden satan başka mağazalar da var eğer amazon dışında bir mağazadan aldıysanız o mağazanın adını yazın

Yok hocam direk Amazon'un kendisinden aldım, satıcı amazon.com.tr yani.

Hocam seri numarasını yanlış yazmışsınız.
O yüzden hata veriyor, tekrar bakar mısınız?
0 rakamı varsa O ile karıştırmış olabilirsiniz mesela.
Tekrar deneyin, olur illa.

Hocam bir yerde seri numarayı mı paylaştım ya "Hocam seri numarasını yanlış yazmışsınız." yazmışsınız da :D 0'da var falan korktum bir an.

Geri