🔥İndirim bershkada güzel indirim

Pantolon falan alan var mı, kalitesi nasıl

kanka şortları güzel ben 2 tane daha aldım şimdi mağazalarda gördüğüm kadarıyla kotlarıda iyidi

Beyler Troy kartı giriyorum kabul etmiyor numara yanlış diye?

Pantolon konusunda kalıpları çok iyi, T-shirtlerininde kalıpları güzel ancak çok fazla güzel seçenek yok. Ayrıca ceketlerde çok güzeller, gelecek kışa ceket, bot, kazak stoğu yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pantolon falan alan var mı, kalitesi nasıl
Bershkadaki pantolonların kalitesi Tr'ye göre çok iyi. Zara ve DeFacto'ya göre çok daha iyiler

Normalde pullbear ve Zara'dan m giyiyorum Bershka dan da mı m beden almam lazım ? Yoksa Bershka biraz bol o yüzden s mi almalıyım hiç almadım bershkadan

Normalde pullbear ve Zara'dan m giyiyorum Bershka dan da mı m beden almam lazım ? Yoksa Bershka biraz bol o yüzden s mi almalıyım hiç almadım bershkadan
Zara ile aynı kalıpları, ama oversize sevmem diyorsan t-shirtte bı beden küçük al. Pantolonda da aynı al, yoksa beli sıkıntı çıkarır

Zara ile aynı kalıpları, ama oversize sevmem diyorsan t-shirtte bı beden küçük al. Pantolonda da aynı al, yoksa beli sıkıntı çıkarır
Oversize sevmiyorum kaban ve ceket beğendim alacağım ama bedeni giydiğim gibi mi alayım yoksa s mi

Geri