Ayrıldım

Eyyubi

80+
Reaksiyon skoru
52
Babası yüzünden sevgilimden ayrıldım efkar modundan çıkamıyorum bi türlü çok koyuyor efkar modundan nasıl çıkabilirim yardım edin lütfen

Seni haketmiyodu, Sana daha iyi kızmı yok. Ben 2 de tıkandım.

Dostum önce efkar modundan nasıl çıkarım kafasını bırak üzüleceksin elbet sonra hal çaresine bakılır.

Babası yüzünden sevgilimden ayrıldım efkar modundan çıkamıyorum bi türlü çok koyuyor efkar modundan nasıl çıkabilirim yardım edin lütfen
Bende yakın bir süre de bir ayrılık yaşadım , öyle hemen bir yol gösterin unutayım eskisine döneyim diye bir şey yok maalesef zamanla geçer :(

Benim hiç sevgilim olmadı bir de o yönden bak.

aga unutcaksın tek çaresi bu ama bu unutmayı rakı masası kurarak değil kokteyl parti yaparak kutlicaksınki aklına gelmesin rakı masasında açıonuz müslümü sonra nie unutamıom unutamazsın tabi neyse aga eğlenmene bak boşvr

aga unutcaksın tek çaresi bu ama bu unutmayı rakı masası kurarak değil kokteyl parti yaparak kutlicaksınki aklına gelmesin rakı masasında açıonuz müslümü sonra nie unutamıom unutamazsın tabi neyse aga eğlenmene bak boşvr
Sigara ve alkolüm yok şükür ama çok kötü be kral sebepsiz yere ayrılmak falan çok koyuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,643
Üyeler
186,921
Son üye
BABUŞ1
Geri