Neler Yeni

Ayrıldım

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Konu başlıklarını düzgün yazarsanız daha güzel olur.
Eğer babası, senin forum kurallarına uygun olmayan konu başlığı yazdığını görseydi, "iyi yapmışım" derdi.
İşte bu forumu bu yüzden seviyorum moderatörler bile yapılan hatayı konu ile alakalı olarak esprili bir şekilde uyarıyor böyle devam DA Forum.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben 23 yaşındayım.Lise 1de ilk aşkımı bulmuştum ilk gerçek sevgilimdi. 1 buçuk sene rüya gibi yaşadık lisede bizi konuşurlardı.Her tenefüs gözler üstümüzdeydi.Tabi yaşımız küçüktü.Aşkımız güçlü olsa da ebeveyn gücünden sağ çıkamadık.Kızın gerçek değil hemde üvey babası yüzünden bitirmek zorunda kaldık.her şey bir deneyimdir.Şimdi 23 yaşındayım ve lise 4te tanıştığım bir kız benim herşeyim oldu ve üniversite 3. sınıfız 4 senedir beraberiz.Seni tamamen anlayabiliyorum ama gerçekçi ve olgun davranman gerek.Bunu kendine bir deneyim olarak gör severek ayrılmayı tatmış oldun.Yani en zorunu ilk yaşadın ben gibi.Bundan sonrakiler canını yakmayacak ve ilişki hayatında çok daha olgun olucaksın.Arkadaşlarınla bol bol vakit geçir gerekirse bir süre sosyal medya hesaplarını dondur uzak kal spor yap elbet iyileşiceksin.''Daha çok küçüksün neler neler gelip geçecek'' lafını bende zamanında işittim büyüklerimden gerçekten de öyleymiş.Gülüp geçiyorsun şimdi o zamanları hatırlayınca hafif bir tebessümle...

FreakyXd

80+ Silver
aşk maşk boş hayatına bak :)

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi
10 sene sevdim bi kızı 4 sene çıktık ve 6 senedir ayrıyız ben o 6 sene onu unutamadım sonra işte 1 ay oldu belki unuttum artık çok rahatım lafam rahat huzurluyum o 6 yıl m*l gibi ağladım efkara düştüm ama sorun olmadı :) unuttu...m da denilmiyor aslında her dakika hatırlarsın ama ona olan sevgim bitti mesala
Kral inş unutucaz bakalım hayatımda ilk defa bu kadar aşık oldum çok bağlanmışım be bağlanmakda kötü (bağlanmayın arkadaşlar)

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Aşk meşk boş değil be kral tecrübe işte bakalım ileride nolcak unutucaz artık aşk iyidir daha küsmedim aşka bakalım 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

19a giricem 18 yaşındayım
Unutucaksın emin ol daha güzeli daha çekici biri gelince fav olur unutursun

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Unutmak için yada ''efkar'' modundan çıkmak için çok çabalama zira bir süre sonra kendiliğinde unutuyorsun. Unutsan yada bu moddan çıksan bile aklına gelince üzülecek aynı duyguları yaşayacaksın. Yaklaşık 1-2 aydır bende bu durumdayım. Bir süre sonra hiç umursamayacaksın bile o geçen süreçte duygularını öldüreceksin çünkü. Ne yaparsan yap aklının bir köşesinde kalacak o'

Ne yaparsan yap gitmeyecek aklından o olmadan yaşayamaz gibi hissedeceksin ama dimdik ayakta duracaksın. Üzülme hep dik dur bunlar olacak ağlayacaksın,kalbin kırılacak ama güldüğün zaman bütün bunları unutacaksın sıkma canını hep dik dur kim bilir daha ne zorluklar yaşayacaksın ve bu zorlukların ardından güçlü bir şekilde ayağa kalkmasını başaracaksın.
Üzülme,ağlama,darılma ne olursa olsun güçlü kal,savaş ve kazan !

''Unutmak kelimesi,undan çıkmış. Unutmak için un ufak etmek gerekiyormuş. Birini bütün olarak unutamazmışsın zaten öyle pat diye unutumazmışsın, böyle yavaş yavaş gidermiş. Yavaş yavaş unuturmuşsun. Gözleri, kaşı, burunu, kulağı, sesini yavaş yavaş...''

Son düzenleme:

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Seni haketmiyodu, Sana daha iyi kızmı yok. Ben 2 de tıkandım.
Brom bu sadece bir bahane ancak arkadaşım sana tavsiyem oyun oyna sokağa çık nefes al müzik dinle foruma gel sohbet et bu hayata 1 kere geliyoruz ve sevgili ile vs. zaman harcama elbette sevgilin olucak belki ileride evleneceksin belki yuva kurucaksın çocukların olucak ancak şuanda seni bu ruh halinden kurtarıcak şeyler bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir iyi forumlar.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Babası yüzünden sevgilimden ayrıldım efkar modundan çıkamıyorum bi türlü çok koyuyor efkar modundan nasıl çıkabilirim yardım edin lütfen

Hocam en azından kızın ayrılma nedeni varmış.benim eskiden sevdiğim kadın hiçbir neden yokken gitti.gitmesi değilde ona verdiğim sevgiyi hiçbir neden yok iken böyle yapması bana çok koymuştu.ama bir şey demiyorum ben onu Allah'a havale değil Allah'a emanet ettim.bir şey olmasınıda istemem.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben sevdim, o dışladı tipimden dolayı, efkardan çıkmak için PUBG Mobile felan oyna kafanı dağıt, onun seni hak etmediğini zaten çok egolu olduğunu düşün

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Ben sevdim, o dışladı tipimden dolayı, efkardan çıkmak için PUBG Mobile felan oyna kafanı dağıt, onun seni hak etmediğini zaten çok egolu olduğunu düşün

Kimseyi tipinden dolayı yargılama kalbin temiz ve saf olsun yeter seni tipinden yargılayan insan daha kendisine saygısı yoktur o yüzden o insanları kafana takma :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,128
Üyeler
164,784
Son üye
ZekQ
Top Bottom