Neler Yeni

Ayrıldım

Cobralto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Şengül
Sigara ve alkolüm yok şükür ama çok kötü be kral sebepsiz yere ayrılmak falan çok koyuyor
koyar aga bende ilkokulda bir kıza tutulmuşdum sebepsiz yere engelledi çok koyuyor ama unutuyorsun git arkadaşlarınla eğlen kafa dağıt ha yok diyosan oyun oyna aga en iyis o zaten eğer istersen sistemin iyise birkaç oyun önereyim sana
Need for speed 2015 var gerçekten çok iyi fiyatına göre heatle aynı nerdeyse gir aga oyuna arkaya hareketli birşeyler aç takıl kafana göre zaten online oyun yanlaya yanlaya unutursun

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Cobralto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda Şengül
koyar aga bende ilkokulda bir kıza tutulmuşdum sebepsiz yere engelledi çok koyuyor ama unutuyorsun git arkadaşlarınla eğlen kafa dağıt ha yok diyosan oyun oyna aga en iyis o zaten eğer istersen sistemin iyise birkaç oyun önereyim sana
Need for speed 2015 var gerçekten çok iyi fiyatına göre heatle aynı nerdeyse gir aga oyuna arkaya hareketli birşeyler aç takıl kafana göre zaten online oyun yanlaya yanlaya unutursun
bu arada ben bu oyunu oynayamadım sistemim çok berbat kaldırmıyor oyunda yok ztn :(

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi
😂 eyw kral da ev yakın olunca neredeyse hergün görüyorum unutmak zorlaşıyor evden çıkmıyorum o yüzden

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Babası yüzünden sevgilimden ayrıldım efkar modundan çıkamıyorum bi türlü çok koyuyor efkar modundan nasıl çıkabilirim yardım edin lütfen
Ya dostum gerçekten değmez. Levo yu tanırsın belki adamın sevgilisi adama neler yaptı aç bak levo ecesu olayı yaz çıkar o anlatıyor. Demem o ki boşver kral bu aşk meşk insanı yorar. Aşık ol ama içinde yaşa ne olacak sevgili olunca gelip ağzına eninde sonunda sı*acak yani. Değmez kral değmez.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Babası yüzünden sevgilimden ayrıldım efkar modundan çıkamıyorum bi türlü çok koyuyor efkar modundan nasıl çıkabilirim yardım edin lütfen
10 sene sevdim bi kızı 4 sene çıktık ve 6 senedir ayrıyız ben o 6 sene onu unutamadım sonra işte 1 ay oldu belki unuttum artık çok rahatım lafam rahat huzurluyum o 6 yıl m*l gibi ağladım efkara düştüm ama sorun olmadı :) unuttu...m da denilmiyor aslında her dakika hatırlarsın ama ona olan sevgim bitti mesala

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
😂 eyw kral da ev yakın olunca neredeyse hergün görüyorum unutmak zorlaşıyor evden çıkmıyorum o yüzden
Aksine bence evden çık uzaklaş gez toz kafa dağıt.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konu başlıklarını düzgün yazarsanız daha güzel olur.
Eğer babası, senin forum kurallarına uygun olmayan konu başlığı yazdığını görseydi, "iyi yapmışım" derdi.

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,134
İsim
.
Sevgili falan boş işler baba yüzünden ayrıldık güzel bahane o ayrıldıysa babam yüzünden
Demekki seni sevmiyormuş baba da tuzu biberi olmuş

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi
Konu başlıklarını düzgün yazarsanız daha güzel olur.
Eğer babası, senin forum kurallarına uygun olmayan konu başlığı yazdığını görseydi, "iyi yapmışım" derdi.
😂😂 babası telefon kullanmayı anlayacak kapasite de olduğunu düşünmüyorum

Top Bottom