- Bütçe
- 60000
2 tane laptop arasında kaldım fakat Acer'e biraz daha yakınım sizce hangisini almalııym? Veya tavsiyeniz var mı?
Acer için Throotle Stop olayı var herkes konuşuyor. Tam olarak ne oluyor biliyor musunuz? Bilgisayara zararı veya yararı var mı?Dellde bazıları sorun yaşadı diye hatırlıyorum acerden devam edebilirsiniz ,
2 tane laptop arasında kaldım fakat Acer'e biraz daha yakınım sizce hangisini almalııym? Veya tavsiyeniz var mı?
Tamirci büyük ihtimalle 50-60 yaşlarındaBen de aynı bütçede bu iki bilgisayar arasında kaldım. Dün bir bilgisayar tamircisine danıştım. Durumu anlattım. Dedim bu özelliklerde bu iki bilgisayar ve hp omen arasında kaldım dedim. Ne tavsiye edersiniz diye sordum. Bana dediği şu oldu. Acer sıvı soğutma kullanıyorsa o zaman bundan kaçınmak gerekiyor. Neden dersen dedi bu yeni bir teknoloji. O yüzden tam olarak ne olduğu belli değil. Belli bir süre geçmeli ki sıvı soğutmanın ne olduğu ve nasıl çalıştığı hangi durumlarda hangi tepkiler verildiğine bakılmalıdır mutlaka dedi. O yüzden tam anlaşılmadan o teknolojiden uzak durmak gerekir dedi.
Dell için de hiçbir sıkıntı yok dedi. Dell yeni bilgisayar almiş bir müşterim geldi dedi. Laptopun içini açıp baktım dedi. Harika bir bilgisayar dedi. Dell linux işlemcili. O da aynı bilgisayarı almış. Windows kurdurmak için geldi. Windowsu 10 - 15 dk da kurdum dedi.
Bilgisayar olarak Hp den kesinlikle uzak dur dedi. Tavsiyeniz var mı dediğimde Monster firmasını öneririm dedi. Peki dedim ısınma sorunu varmış. Ne önerirsiniz dediğimde iyi bir soğutma cihazı alırsan hiçbir problem olmaz dedi. Monster Tulpar serisini tavsiye etti.
Ama özelliklere göre Dell'i kesinlikle tavsiye ediyorum dedi. Bu durumda Dell almak bana daha mantıklı geldi.
Windowsla ilgili olarak da Win 11 i asla önermiyorum dedi. Win 11 de çok problemler var dedi. Vista neyse şu anda Win 11 de aynı dedi. Yeni olduğu için dedi birçok problem var. Ben hiçbir müşterime Win 11 kurmuyorum dedi. Win 10'nun en üst versiyonunu kuruyorum dedi. Yeni bir işletim sistemini 2 yıl oturmadan kurmam dedi. O yüzden Win 11 den de uzak durun dedi.
Asus rog zephyrus g14 2024 modelini al bence on numara laptop.2 tane laptop arasında kaldım fakat Acer'e biraz daha yakınım sizce hangisini almalııym? Veya tavsiyeniz var mı?
Tamirci büyük ihtimalle 50-60 yaşlarında