FORMAT SIRASINDA DİSK GÖRÜNMÜYOR

naprosky

80+
Reaksiyon skoru
77
Laptoba format atıcaktım fakat format sırasında disk göeünmüyor. Hiçbir sürücü bulunamadı hatası alıyorum.

Biostan Vmd yi disabled yaptım bu seferde mavi ekran aldım.Daha sonra tekrar enablede çevirdim. İnternet üzerinden intel IRST driver indirip format usb si içine attım bu seferde format sırasında attığım ırst dosyası gözükmüyor yardımlarınızı rica ederim.

tecnopatın videosu vardı 2 yöntem ile kuruyordu ona bir göz atın YouTube a technopat pc diski görmüyor format yazın

reis ayni sorun bendede vardi dc den ekleyebilir misin video atayim buraya atamiyorum sanirim. dc twgrx

reis ayni sorun bendede vardi dc den ekleyebilir misin video atayim buraya atamiyorum sanirim. dc twgrx
Hocam discord kullanmıyorum çözüm bulduysanız eğer forumdan mesaj kısmından çözümünüzü iletebilirseniz çok makbule geçer

Kurulumda eksik driver olabilir. Laptoplarda olabiliyor böyle. Daha önce karşılaşmıştım ve sata ahci driver kurarak düzeldi diye hatırlıyorum

Hocam discord kullanmıyorum çözüm bulduysanız eğer forumdan mesaj kısmından çözümünüzü iletebilirseniz çok makbule geçer
videolu anlatimimda daha kolay olurdu belki ama anlatayim

bioasa girdikten sonra vmd ve secureboot kapatin eger laptopa harici ssd veya hdd takiliysa cikarin windows surumu gpt olduguna emin olun ve sonradan ellenmemis olsun.

videolu anlatimimda daha kolay olurdu belki ama anlatayim

bioasa girdikten sonra vmd ve secureboot kapatin eger laptopa harici ssd veya hdd takiliysa cikarin windows surumu gpt olduguna emin olun ve sonradan ellenmemis olsun.
Vmd kapatınca direkt mavi ekran yiyorum windowsu rufusa yazdırırken gpt olarak yazdırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri