Temu sitesi güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
68
arkadaşlar merhaba temu sitesi güvenilir mi ? ürünler kaç güne geliyor vergi vs var mı ?

arkadaşlar merhaba temu sitesi güvenilir mi ? ürünler kaç güne geliyor vergi vs var mı ?
Site güvenilir. Vergi sepette ekleniyor ekstra bir şey ödenmiyor. Gün değişiyor arkadaşıma 2 haftada geldi mesela bende 3 hafta olacak

aliexpress yan sanayi.. ben sipariş ettim. ülkeye geldi ama gümrükten yerel bir firmaya geçemedi 2 gündür. ortalama 3 hafta sürüyor.

Aliexpress teki 3 gün sonra gümrüğe ulaştı. Bakalım temudaki mi yoksa aliexpresteki mi önce gelecek.

Anlık olarak, bugün ürünlerin hepsini teslim aldım. Ürünler gayet kaliteli bu arada, anahtarlık sticker gömlek ve araba almıştım. Beklediğimden iyi çıktılar.

Anlık olarak, bugün ürünlerin hepsini teslim aldım. Ürünler gayet kaliteli bu arada, anahtarlık sticker gömlek ve araba almıştım. Beklediğimden iyi çıktılar.
urunlerın lınklerı warmı dostum ben daha cok kasa ıcıne koymalık fıgur almayı dusunuyorum bırde bır sınır warmı mesela 700 tl lık alısverıs yapmak zorunlu gıbısınden

Geri