waldenistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
arkadaşlar merhaba temu sitesi güvenilir mi ? ürünler kaç güne geliyor vergi vs var mı ?
Site güvenilir. Vergi sepette ekleniyor ekstra bir şey ödenmiyor. Gün değişiyor arkadaşıma 2 haftada geldi mesela bende 3 hafta olacakarkadaşlar merhaba temu sitesi güvenilir mi ? ürünler kaç güne geliyor vergi vs var mı ?
teşekkür ederimSite güvenilir. Vergi sepette ekleniyor ekstra bir şey ödenmiyor. Gün değişiyor arkadaşıma 2 haftada geldi mesela bende 3 hafta olacak
Aras, PTT , hepsijet. Hangisine verirlerseTürkiye de hangi firma dağıtım yapıyor kargoları
Bende de öyle şu an. Ne zamana geçer acabaaliexpress yan sanayi.. ben sipariş ettim. ülkeye geldi ama gümrükten yerel bir firmaya geçemedi 2 gündür. ortalama 3 hafta sürüyor.
siparişi ne zaman verdin ve kaç günde geldiAnlık olarak, bugün ürünlerin hepsini teslim aldım. Ürünler gayet kaliteli bu arada, anahtarlık sticker gömlek ve araba almıştım. Beklediğimden iyi çıktılar.
urunlerın lınklerı warmı dostum ben daha cok kasa ıcıne koymalık fıgur almayı dusunuyorum bırde bır sınır warmı mesela 700 tl lık alısverıs yapmak zorunlu gıbısındenAnlık olarak, bugün ürünlerin hepsini teslim aldım. Ürünler gayet kaliteli bu arada, anahtarlık sticker gömlek ve araba almıştım. Beklediğimden iyi çıktılar.
minimum sepet tutarı 480tl kankaurunlerın lınklerı warmı dostum ben daha cok kasa ıcıne koymalık fıgur almayı dusunuyorum bırde bır sınır warmı mesela 700 tl lık alısverıs yapmak zorunlu gıbısınden