🔥İndirim GameSir Nova vergi dahil 720TL!

Spydea

80+
Reaksiyon skoru
17
Aynı satıcıda Lite versiyonu vergi dahil 430TL seviyesine düşmüştü, şimdi bu indirime girmiş. Tek sorunu Nintendo tuş dizilimine sahip olması.
bu kolda triggerlar analog değilmiş sanırım videolarını izledim biraz bir de hocam nova liteda olduğu gibi bunda 2.4g dongle çıkmıyor dongle olmadan gecikme olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.4g bağlantı yapılabiliyor mu ya da donglesız

bu kolda triggerlar analog değilmiş sanırım videolarını izledim biraz bir de hocam nova liteda olduğu gibi bunda 2.4g dongle çıkmıyor dongle olmadan gecikme olmaz mı?

2.4g bağlantı yapılabiliyor mu ya da donglesız
Bluetooth desteği var.

Satıcı ismi her ne kadar tuhaf gözükse de güvenli.

lite ile arasinda cok fark var mi

lite ile arasinda cok fark var mi
Lite'da tetikler kademeli, içinden 2.4GHz dongle çıkıyor, XBOX tuş dizilimine sahip. Nova'da tetikler kademesiz (?), içinden dongle çıkmıyor, Nintendo tuş dizilimine sahip. (A-B X-Y yerleri farklı) Nova'nın malzeme kalitesi daha iyi. Son olarak Nova'da arkada makro tuşlar var.

Lite'da tetikler kademeli, içinden 2.4GHz dongle çıkıyor, XBOX tuş dizilimine sahip. Nova'da tetikler kademesiz (?), içinden dongle çıkmıyor, Nintendo tuş dizilimine sahip. (A-B X-Y yerleri farklı) Nova'nın malzeme kalitesi daha iyi. Son olarak Nova'da arkada makro tuşlar var.
nova daha kotuymus hocam tetik yuzunden

Gamepad için en az 30 dolar gözden çıkarılmalı. En ucuz olarak 8bitdo Ultimate C ardından T4 cyclone Pro veya Machenike G5 Pro alınmalı.

Nova lite alacaktım indirim bitti bari bunu alayım dedim bunun da indirimi bitmiş. Şu an almamı önereceğiniz bir kol var mı yoksa indirim felan mı bekliyeyim?

Novada kademeli tetik yokmuş. Bana kademeli tetik lazım.

Nova lite alacaktım indirim bitti bari bunu alayım dedim bunun da indirimi bitmiş. Şu an almamı önereceğiniz bir kol var mı yoksa indirim felan mı bekliyeyim?

Novada kademeli tetik yokmuş. Bana kademeli tetik lazım.
Bunun indirimi devam ediyor hocam ilk hesap indiriminden yararlanmanız için sipariş verilmemiş hesaptan sipariş geçmek gerekiyor.

Geri