Tekrar indirime girdiğinde etiketler misin sana zahmet. Tşk.lerAcayip iyi bir indirim. Güvenerek alabilirsiniz, başka bir forumda ürünü teslim alan bir kullanıcı mevcut.Bluetooth, Dongle, anahtar için kablolu, Android, IOS, PC ve buhar oyunları ile g Nova Lite kablosuz Gamepad denetleyicisi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bende kutuyu bı açtım siyah meğersem koruma kabıymış içinden beyaz çıktıAz önce geldi beyaz almıştım ama siyah gelmiş. Fiyatına göre mükemmel cihaz. logitech in antika kollarına bin basar
bana da aynısı oldu anlaşmazlık açtım 5.5 dolar teklif etti aliexpress kabul etmedim dedim ben size 6 dolar veya daha fazla veriyim beyazını da yollayın dedim cevap vermemişler 5.5 dolar iade edip tamamlandı yapmışlar anlaşmazlığı sinirim bozuldu ama yapcak bir şey yok beyazı çok hoşuma gitmişti renk takıntım var aldığım ürünlerde genel olarakAz önce geldi beyaz almıştım ama siyah gelmiş. Fiyatına göre mükemmel cihaz. logitech in antika kollarına bin basar
Bence güncelleme cihaz kitlenebilir sonra düzeltemezsin benim cihazda 4800 sürüm vardı 4200e düşürdüm her konuda sorunsuz çalışıyor.6900 sürümü gelmiş deneyen var mı? belki sorunları düzeltmişlerdir sürüm düşürmeye gerek yoktur
Hocam mapping function u kullanabildiniz mi siz? Gamepad desteği olmayan oyunlara tuş atamaya yarıyor uygulama üzerindenBence güncelleme cihaz kitlenebilir sonra düzeltemezsin benim cihazda 4800 sürüm vardı 4200e düşürdüm her konuda sorunsuz çalışıyor.
Yok denemedim ama eğer oyunu steam üzerinden oynuyorsan özel steamin gamepad desteği programı var yani gamepad desteği olmayan oyunlara steam üzerinden gamepad bağlayabilirsin. Tek tek atama yapman da gerek yok tuş kontrol dizilimini xbox yaparsan kendisi bütün her şeyi ayarlıyor.Hocam mapping function u kullanabildiniz mi siz? Gamepad desteği olmayan oyunlara tuş atamaya yarıyor uygulama üzerinden