❌İndirim Bitti! GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

f1 oynayamadım bununla, tuş kombinasyonu da yapılmıyor oyunda. xbox 360 wireless olarak gözüküyor pc de.

10 günde geldi aliexpressden malzeme kalitesi çok iyi xbox koluyla neredeyse aynı. kesinlikle bu fiyata kaçmaz

tetik tuşlarında gıcırtı oluyor bende aynı sorunu yaşayan varmı acaba

Az önce geldi beyaz almıştım ama siyah gelmiş. Fiyatına göre mükemmel cihaz. logitech in antika kollarına bin basar

Az önce geldi beyaz almıştım ama siyah gelmiş. Fiyatına göre mükemmel cihaz. logitech in antika kollarına bin basar
Değişim isteyin isterseniz, 1 ay beklersiniz ama.

Bende kutuyu bı açtım siyah meğersem koruma kabıymış içinden beyaz çıktı

Beğenmeyip iade etmek istiyen veya satmak istiyen olursa yazabilir indirimi kaçırdım daha yüksek fiyat vererek almak isterim

6900 sürümü gelmiş deneyen var mı? belki sorunları düzeltmişlerdir sürüm düşürmeye gerek yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana da aynısı oldu anlaşmazlık açtım 5.5 dolar teklif etti aliexpress kabul etmedim dedim ben size 6 dolar veya daha fazla veriyim beyazını da yollayın dedim cevap vermemişler 5.5 dolar iade edip tamamlandı yapmışlar anlaşmazlığı sinirim bozuldu ama yapcak bir şey yok beyazı çok hoşuma gitmişti renk takıntım var aldığım ürünlerde genel olarak

arkadaşlar gamesir nova lite bende mevcut fifa 24 için almıştım, almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alabilir. Bütçesi daha yüksek olanlar 8bitdo'ya bakabilir.
Bütçesi yüksek olanlar 8bitdo'dan farklı bir kol arayanlar bu gamepad'lere bakabilir

https://l24.im/R7qkU
https://l24.im/T9Qd

6900 sürümü gelmiş deneyen var mı? belki sorunları düzeltmişlerdir sürüm düşürmeye gerek yoktur
Bence güncelleme cihaz kitlenebilir sonra düzeltemezsin benim cihazda 4800 sürüm vardı 4200e düşürdüm her konuda sorunsuz çalışıyor.

Bence güncelleme cihaz kitlenebilir sonra düzeltemezsin benim cihazda 4800 sürüm vardı 4200e düşürdüm her konuda sorunsuz çalışıyor.
Hocam mapping function u kullanabildiniz mi siz? Gamepad desteği olmayan oyunlara tuş atamaya yarıyor uygulama üzerinden

Hocam mapping function u kullanabildiniz mi siz? Gamepad desteği olmayan oyunlara tuş atamaya yarıyor uygulama üzerinden
Yok denemedim ama eğer oyunu steam üzerinden oynuyorsan özel steamin gamepad desteği programı var yani gamepad desteği olmayan oyunlara steam üzerinden gamepad bağlayabilirsin. Tek tek atama yapman da gerek yok tuş kontrol dizilimini xbox yaparsan kendisi bütün her şeyi ayarlıyor.

1.PNG

Eğer oyun steam üzerinde değilse oyunun kütüphanene çevrimdışı oyun ekle kısmından ekle. Yine çalışıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri