Ürünü alıp kullanan var mı? yeni hesapta baya uyguna geliyor, almaya değer mi?Stok gelmiş almayı düşünen varsa kaçırmasın.
Ürünü alıp kullanan var mı? yeni hesapta baya uyguna geliyor, almaya değer mi?Stok gelmiş almayı düşünen varsa kaçırmasın.
Aldıkta daha gelmedi, bu hafta teslim alırım muhtemelen.Ürünü alıp kullanan var mı? yeni hesapta baya uyguna geliyor, almaya değer mi?
Ben aldım hocam gelince yorum yaparım ama bu fiyata güzel ürün f310 dan iyidir yani f310 bile kaç para olmuş.Ürünü alıp kullanan var mı? yeni hesapta baya uyguna geliyor, almaya değer mi?
ben sipariş geçtim şuan gümrükte gelince haber veririm.Beyler 23.8 dolar a easysmx 10 alınabilir. Full mekanik 1000hz gamepad
güzel bende birkaç güne sipariş ediceğim şu anda g5 pro testi yapıyorum.ben sipariş geçtim şuan gümrükte gelince haber veririm.
pcde kullanıyorum, Bende sadece yeşil yanıyor, dongle ile ile bağlanıyorumArkadaşlar nova lite si ulaşan var mı . iPad a bağlanmayı deniyorum. Mavi ışık yanmalıymıl ama yeşil yanıyor
hocam hallettim ben sorunsuz çalışıyor şimdi. mobil cşhazlarda uygulması var gamesir isimli orada kullanım kılavuzu var, ve güncelleyebilirsin cihazı .pcde kullanıyorum, Bende sadece yeşil yanıyor, dongle ile ile bağlanıyorum
Açma bağlanma gibi kısayol tuşlarını bilen var ise paylaşırsa memnun olurum
kutu İçinden kitapçıkta çıkmadı
qr ile maual indirdim xbox key+x ile bağlanıyor xboxa basarak da kapanıyorpcde kullanıyorum, Bende sadece yeşil yanıyor, dongle ile ile bağlanıyorum
Açma bağlanma gibi kısayol tuşlarını bilen var ise paylaşırsa memnun olurum
kutu İçinden kitapçıkta çıkmadı
sorun benim başıma gelmişti güncellemeyi yapmayınEğer ürün pc ile çalışmıyorsa ürün yazılımını düşürmeniz gerekebilir bunu technopatta bir arkadaş atmış. Yararlı bir makale.
https://www.reddit.com/r/Controller/comments/1c186li/psa_keep_gamesir_nova_lite_t4n_lite_firmware_at
Eğer aldığınız cihaz pcye bağlanmıyorsa yazılım sürümünü düşürebilirsiniz.