bu arada bu linkten aldım 70tl daha ucuzdu aynı ürün değil mi? satıcı aynı çünküGüvenli, başka bir forumda alan arkadaşın ürünü eline ulaşmış.
900TL'ye XBOX gamepad bulunuyor mu ki? Eğer 2 kişiyseniz ben olsam 2 tane alırdım.Bu ürünün başka hangi ürünlere rakip? Mesela bundan 2 tane mi alsam yoksa 1 tane xbox gamepad mi alsam arada kaldım.
Evet 2 kişiyiz ben de arada kaldım 2200 tl verip kaliteli kol mu alsam, yoksa yarı fiyatına 2 kol mu alsam? Tetiklerin hassasiyeti benim için çok önemli.900TL'ye XBOX gamepad bulunuyor mu ki? Eğer 2 kişiyseniz ben olsam 2 tane alırdım.
Tetikler kademeliymiş, ölü bölgenin olmadığı söyleniyor.Evet 2 kişiyiz ben de arada kaldım 2200 tl verip kaliteli kol mu alsam, yoksa yarı fiyatına 2 kol mu alsam? Tetiklerin hassasiyeti benim için çok önemli.
2 tane almayı düşünüyorum o zaman.Tetikler kademeliymiş, ölü bölgenin olmadığı söyleniyor.
Hocam ben de bi tane kol alacağım da sizin linkteki mi iyi yoksa konu sahibinin paylaştığı mı?Arkadaşlar gamesiri aldım.Birde data frog almak istiyorum bu nasıldır?Alıntıyı görüntüle
Ben konu sahibinin paylaştığını aldım.Yaninada birtane farklı bir şey almak istiyorum ama karar veremedimHocam ben de bi tane kol alacağım da sizin linkteki mi iyi yoksa konu sahibinin paylaştığı mı?
indirim devam ediyor mu bi de konu sahibinin linkinden mi aldınız?Ben konu sahibinin paylaştığını aldım.Yaninada birtane farklı bir şey almak istiyorum ama karar veremedim
Hangisi ucuzsa ondan geçin siparişi. Satıcı aynı olduğu sürece bir sorun çıkmaz. T4 Nova Lite yazmasın yeter.Hocam ben de bi tane kol alacağım da sizin linkteki mi iyi yoksa konu sahibinin paylaştığı mı?
Hocam aliexpressden ilk alışverişim olacak da uygun olan linki atar mısınız?Hangisi ucuzsa ondan geçin siparişi. Satıcı aynı olduğu sürece bir sorun çıkmaz. T4 Nova Lite yazmasın yeter.