❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z87 Red/Blue Switch HotSwap klavye vergi dahil 316TL

forumda uygun fiyata bir kaç tane keycaps paylaşıldı onlara bakabilirsin
Baska bildigin TKL var mi ayni boyle olan fiyati cokta onemli degil anti ghosting ve RGB olursa guzel olur.

bu klavyelerin bu kadar ucuz olması normalmi? bende klavye arıyorum fakat bunlar istediğim tarzda değil önerisi olan varmı kablolu tam tuş turkce klavye fps oyunlari falan oynuyorum o yuzden red switch olabilir ama sesi rahatsiz etmiyorsa baska switchlerde olabilir

bu klavyelerin bu kadar ucuz olması normalmi? bende klavye arıyorum fakat bunlar istediğim tarzda değil önerisi olan varmı kablolu tam tuş turkce klavye fps oyunlari falan oynuyorum o yuzden red switch olabilir ama sesi rahatsiz etmiyorsa baska switchlerde olabilir
2000 tl bandinda olabilir

türkçe klavye bulamazsın

aliexpressde bulamaz diye düzelteyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu tarzda indirimlimi bulamam genel olarakmı ben suanda rampage hydra r6 kullaniyorum bu kullandigimda turkce klavye olarak gecmiyormu
bu tarz TKL , Türkçe ve uygun fiyat zor

Aliexpressin bu kadar indirim yapmasını anlamlandıramıyorum bu ürünlerde kanserojen madde vs mi var bu kadar ucuza kampanya yapıyor
Önce temu sonra aliexpress normal değil bu indirimler
Hocam markalı ürünlerde olamaz öyle sey, bunları yurtdisinda kullanıyor millet. Noname ürünleri bilmiyorum.

Geri