3000 TL'ye kadar modem önerisi

TheCC

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
3000
Arkadaşlar, 3000 tl bandında wifi 6 - 5 ghz modem önerebilir misiniz kablosuz bi şekilde kullanıcam çekim gücüde iyi olursa güzel olur

Arkadaşlar, 3000 tl bandında wifi 6 - 5 ghz modem önerebilir misiniz kablosuz bi şekilde kullanıcam çekim gücüde iyi olursa güzel olur
Al geç.

Alın geçin tabi ya :)

Hem markadan hem kullanıcısı da olarak destek verebilen mağazaları tercih etmeye özen gösterin.

Al geç.
Kullanıcağım kablo önemli midir acaba (duvar ile modem arasındaki kablo) cihazlarımda kablosuz internet kullanacağım.Şuan 2 telli bi kablo kullanıyorum modelini falan bilmiyorum

Kullanıcağım kablo önemli midir acaba (duvar ile modem arasındaki kablo) cihazlarımda kablosuz internet kullanacağım.Şuan 2 telli bi kablo kullanıyorum modelini falan bilmiyorum
Dsl kablosundanmı bahsediyorsun hocam.

Şuan kullandığım bi kablo var sadece modem değiştiricem dsl kablosuna dokunmicam fakat hızda bi sorun oluşturucaksa onuda kaliteli bi kabloyla değiştirebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun olacağını sanmıyorum sanırım yeni dsl kablosu çekeceksin değilmi?
.

Son düzenleme:
Şuan kullandığım bi kablo var sadece modem değiştiricem dsl kablosuna dokunmicam fakat hızda bi sorun oluşturucaksa onuda kaliteli bi kabloyla değiştirebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Sen modemi al hat değerlerini at bir sorun varsa değiştirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri