Hasan_Enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 292
Bulabildiğim kadarıyla değil hocam.Keyler internete dolaşan keylermi hocam baktinizmi?
Bulabildiğim kadarıyla değil hocam.Keyler internete dolaşan keylermi hocam baktinizmi?
aldım bekliyorumbunu alıcam güvenilir mi?
![]()
Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
3 tane de ben aldım beklıyorum teslim için
şayet internette gezen key değilse iyi 1 adetini ben alabilirim satarsanız şayet fazla ise dostlaraldım bekliyorum
Hocam benim aldığımdan max 1 tane sipariş verebiliyoruz. Diğeri min. 3 ama 40 tl de kargo parası alıyordu.şayet internette gezen key değilse iyi 1 adetini ben alabilirim satarsanız şayet fazla ise dostlar
anladım eyw hocam mak key'mi senin aldığın retialmiHocam benim aldığımdan max 1 tane sipariş verebiliyoruz. Diğeri min. 3 ama 40 tl de kargo parası alıyordu.
Kurumsal olmasının farkı ne normaden![]()
Microsoft Windows 11 Pro Retail Key (Kurumsal) - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Windows 11 Pro Retail Key (Kurumsal) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
retial ise sanırım microsoft hesabınla etkileştirme yaparsan otomatik kendisi etkinleştiriyorKod az önce geldi etkinleştirdim. Şimdi merak ettiğim ben format attığımda tekrar bu kodu kullanabilecek miyim?
anladım eyw hocam mak key'mi senin aldığın retialmi
MAK yazıyor maalesefretial ise sanırım microsoft hesabınla etkileştirme yaparsan otomatik kendisi etkinleştiriyor
retail key in normal keyden farkı yok mağazalarda gördüğün keyler microsoft hesabına bağladığında format sonrası hala kalıyorKurumsal olmasının farkı ne normaden